Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Oxelösund, Centralt Oxelösund
Matrosgatan 7
Uthyrningsbar yta: 135 m2
areakälla: taxeringsinformation
Totalareal: 690 m2
areakälla: taxeringsinformation
 

Spännande lokal med utvecklingspotential - tillfälle för dig med verkstadsintresse eller rörelse!

Välkommen till denna trevliga lokal i centrala Oxelösund - ett tillfälle för dig med exempelvis verkstadsintresse, behov av förråd eller snickeri eller liknande. Även lämplig för verksamhet.

Fastigheten är 690 kvm med en asfalterad uppfart om ca 200 kvm och en inhägnad del om ca 500 kvm med en byggnad om ca 135 kvm. Den inhägnade delen av fastigheten är belagd med gårdsgrus. Inne i byggnaden finns en verkstadslokal med bra takhöjd med dubbla vik-portar. Dessutom finns inre utrymmen som wc/bad, enklare kök med matplats och omklädningsrum. Ett utmärkt tillfälle för sig som söker en lokal att förverkliga drömmen om en egen verksamhet eller fritidsintresse. Visst behov av uppfräschning beroende på önskemål och verksamhetens inriktning.

Välkommen att anmäla dig till visning i augusti!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Alexander Kjellström
0707-60 80 03 alexander.kjellstrom@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

Övrig bostad

Tillträde:

2022-09-05

Byggnad

Energideklaration:

Ej vald

Driftskostnader

Uppvärmningskostnad:

7 500 kr/år

Elkostnad:

5 000 kr/år

VA:

250 kr/år

Renhållning:

2 500 kr/år

Försäkring:

3 500 kr/år

Total driftkostnad:

18 750 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 620 kr (19 370)

Kassaflöde/Ekonomi

Drift/underhåll:

18 750 kr

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Enen 7

Planbestämmelser:

Stadsplan Stadsplan Tomtindelning

Areakälla:

taxeringsinformation

Övrigt tomt:

Grusad plan om ca 250 kvm

Beskrivning bilplats:

Plats för 10-15 bilar inom inhägnat område.

Nätbolag:

Oxelö Energi

Elleverantör:

Oxelö Energi

Pantbrev:

Totalt antal: 1 st
Total summa: 330 000 kr

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

124 000 kr

Industrienhet

Typkod:

414 Industrienhet, byggnadsvärde under 50 000 kr

Taxeringsår:

2019

Industrimark
Taxeringsvärde:

124 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:


Platser att besöka
Oxelösund har många trevliga områden väl värda ett besök. Vacker natur blandas med spännande historiska platser och det finns ett stort urval av aktiviter för hela familjen. Hav och skärgård tillhör hjärtat av Oxelösund då större delen av staden gränsar mot Östersjön. Upplev skärgården på nära håll genom en paddeltur eller njut av en god måltid med utsikt mot horisonten. I stadens centrum hittar du all tänkbar service och du har promenadavstånd till det mesta.

Här finns det mesta som du kan behöva inom handel och service. Du kan handla god mat och dryck, uträtta bankärenden och besöka apoteket. Ett flertal mindre butiker ligger samlade runt torget där det är ofta är torghandel som bland annat erbjuder färsk fisk. Här hittar du också allaktivitetshuset Koordinaten med turistinformation, bibliotek och café.

På gångavstånd har du äventyrshuset Boda Borg där hela familjen kan få vara med om en fartfylld dag. I centrum hittar du också Vandrarhemmet Poppeln där det finns cykeluthyrning, varför inte hyra deras tandemcykel?

"Läget" som det i folkmun kallas hittar du bara ett stenkast bort från Oxelösunds centrum. Här finns förutom Oxelösunds gästhamn även Läget hamnkrog och bar. Restaurangen jobbar med bra råvaror och brinner för det nyskapande och att kunna experimentera.

I centrum hittar du även Oxelösunds kyrka S:t Botvid. Kyrkan är känd för sin unika exteriör som för tankarna till ett sjömärke. Den syns från långt håll, till lands, till sjöss och från luften. Sitt namn har den fått från Sankt Botvid som var verksam på 1100-talet.

Flera gånger per år har du också möjlighet att besöka Lokstallarna. Föreningen Sörmlands veteranjärnväg vårdar, bevarar och visar upp historiska järnvägsfordon och knyter ihop den järnväghistoriska miljön med dagens kommersiella trafik. I lokstallet kan man se både ånglok från 1900 talets början till Elektrolok från 40 och 50 talet, då järnvägen till Oxelösund elektrifierades.

Dokument.


Broschyr

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.