Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Nyköping, Centralt Öster
Andra tvärgatan 2
1 700 000 kr
Uthyrningsbar yta: 325 m2
areakälla: taxeringsinformation
Totalareal: 450 m2
areakälla: taxeringsinformation
 

Lokal för verksamhet utbjudes av Nyköpings kommun - driv restaurang, nöjespalats etc.

Nyköpings Kommun utbjuder nu till försäljning fastigheten Kungshagen 1:9, mer känd som Kajplats 2 eller den röda byggnaden bredvid Hamnmagasinet. I denna fastighet har du möjlighet att driva restaurang, butik eller kontorsverksamhet.

Byggnaden har ett betydande renoverings- och förbättringsbehov innan den kan tas i bruk för en verksamhet som pågår året runt. Exemplevis saknas det isolering i hela byggnaden (vissa mindre delar av väggarna på nedre plan har delvis isolering). Vidare finns det el-installationer endast på 1/3 våningsplan och kök och våtutrymmen har betydande behov av renovering och uppfräschning.

Fastigheten har idag en hyresgäst som bedriver en lokalt uppskattad sommarrestaurang med ett hyreskontrakt (med besittningsrätt) som löper under tre år tom oktober 2024. Detta hyresförhållande kommer att behöva avslutas innan fastigheten kan tas i anspråk för annan verksamhet. Hyresgästen genererar hyresintäkter på 35 000 kr/år. Fastigheten omfattar en huvudbyggnad samt två komplementbyggnader. Ytan framför restaurangen tillhör Nyköpings Kommun. I hamnen bedrivs sommar-inriktade verksamheter inom restaurang, glass-palats, snabbmat med mera och området är under sommarhalvåret mycket populärt bland Nyköpingsborna.

Säljarens - Nyköpings kommun - har som önskemål att köparen har för avsikt att bedriva en verksamhet som vänder sig till allmänheten och främjar den allmänna omsättningen. Fastigheten säljs genom öppen budgivning fram t.o.m. 26 maj och det vid dagens slut högsta inkomna bud över reservationspris kommer att accepteras och en budgivare förväntas ingå köpekontrakt måndag den 29 maj. För ytterligare information - kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Alexander Kjellström
0155-15 00 05, 0707-60 80 03 alexander.kjellstrom@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Kassaflöde/Ekonomi

Hyresintäkter:

35 000 kr/år
kr/m2

Drift/underhåll:

135 000 kr

Driftnetto:

-100 000 kr

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.