Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Trelleborg, Trelleborg
Snövits Väg 28
4 250 000 kr
Uthyrningsbar yta: 132 m2
Totalareal: 594 m2
1 bostäder
 

Kontorslokal med flexibel använding och rofyllt havsnära läge

Väldigt trivsam och modernt renoverad fastighet som idag används för kontor. Uthyrningsmöjligheter med nuvarande planlösning ger inkomstmöjlighet från två mindre rum samt ett större. Stort garage, lager, pentry samt WC och toalett. Parkeringsplatser invid huset.
Utmärkt läge nära väg 9 och centrala Trelleborg.

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Byggnader

1

Beskrivning:
Beskrivning:


Byggnad:
Byggnadstyp:

2-plans

Övrigt:

Energideklaration: Energideklaration finns på fastigeheten utförd 2016-01-26.
Energiklass F
Energiprestanda 89 kWh/kvm och år.
Sidobyggnader: Garage
Interiör: Utmärkt kontorslokal i modernt, luftig utförande. Rofyllt havsnära läge några minuters bilväg från väg 9 och centrala Trelleborg. Representativa rum för kontor och möten.Det finns även stort lagerutrymme, garage och parkeringsplats.Fastigheten är idag indelad med två mindre kontorsrum samt ett större. Det stora rummet är möjligt att dela in i mindre rum. På entréplanet finns en stor luftig hall som ger en öppen känsla och naturlig förbindelse till kontorsrummen. Här finns plats för monter och broschyrställ. På entréplant finns två pentry - ett i hallen och ett invid lagerutrymmet. Det finns även 2 helkaklade fräscha WC det ena med dusch. Vidare finns ett förrådsrum i förbindelse mot garaget. På entréplanet finns ett av de mindre kontorsrummen samt ett stort kontor med arbetsplatser i öppet kontorslandskap. På våningsplan två finns sedan ett kombinerat mötesrum och pentry samt ett litet kontorsrum. Från ovanvåningen har man havsutsikt och det är förberett till takterrass med utgång från mötesrummet. Fastigheten har renoverats med känsla för hållbarhet vid val av material. Stilen är modern med rustika inslag som passar byggnadstypen och i kombination med moderna funktioner, ljus och luftighet bjuder lokalerna på en mycket trivsam arbetsmiljö.
Här finns en uppfart invid huset med parkeringsplatser. Det finns även en liten "trädgård" och stensatta ytor bakom huset.
Fastigheten är taxerad som kontorslokal, men man kan göra en ansökan hos kommunen att få göra om fastigheten till privatbostad. Det är dock en kostnad för detta prövningstillstånd för att få fram ett förhandsbesked om kommunen kan godkänna förändringen. För mer information uppmanas den som är intresserad av en sådan förändring av fastigheten, att ta direkt kontakt med kommunen.

Renoveringar:

1950 och total renoverat 2008

Vatten & Avlopp:
Vatten och avlopp:

Uppvärmning genom luft/vatten värmepump

Kassaflöde/Ekonomi

Hyresintäkter:

282 000 kr/år
kr/m2

Drift/underhåll:

56 383 kr

Driftnetto:

225 617 kr

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.