Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Trelleborg, Trelleborg
Snövits Väg 28
4 250 000 kr
Uthyrningsbar yta: 132 m2
Totalareal: 594 m2
1 bostäder
 

Kontorslokal med flexibel använding och rofyllt havsnära läge

Väldigt trivsam och modernt renoverad fastighet som idag används för kontor. Uthyrningsmöjligheter med nuvarande planlösning ger inkomstmöjlighet från två mindre rum samt ett större. Stort garage, lager, pentry samt WC och toalett. Parkeringsplatser invid huset.
Utmärkt läge nära väg 9 och centrala Trelleborg.

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Byggnader

1

Beskrivning:
Beskrivning:


Byggnad:
Byggnadstyp:

2-plans

Övrigt:

Energideklaration: Energideklaration finns på fastigeheten utförd 2016-01-26.
Energiklass F
Energiprestanda 89 kWh/kvm och år.
Sidobyggnader: Garage
Interiör: Utmärkt kontorslokal i modernt, luftig utförande. Rofyllt havsnära läge några minuters bilväg från väg 9 och centrala Trelleborg. Representativa rum för kontor och möten.Det finns även stort lagerutrymme, garage och parkeringsplats.Fastigheten är idag indelad med två mindre kontorsrum samt ett större. Det stora rummet är möjligt att dela in i mindre rum. På entréplanet finns en stor luftig hall som ger en öppen känsla och naturlig förbindelse till kontorsrummen. Här finns plats för monter och broschyrställ. På entréplant finns två pentry - ett i hallen och ett invid lagerutrymmet. Det finns även 2 helkaklade fräscha WC det ena med dusch. Vidare finns ett förrådsrum i förbindelse mot garaget. På entréplanet finns ett av de mindre kontorsrummen samt ett stort kontor med arbetsplatser i öppet kontorslandskap. På våningsplan två finns sedan ett kombinerat mötesrum och pentry samt ett litet kontorsrum. Från ovanvåningen har man havsutsikt och det är förberett till takterrass med utgång från mötesrummet. Fastigheten har renoverats med känsla för hållbarhet vid val av material. Stilen är modern med rustika inslag som passar byggnadstypen och i kombination med moderna funktioner, ljus och luftighet bjuder lokalerna på en mycket trivsam arbetsmiljö.
Här finns en uppfart invid huset med parkeringsplatser. Det finns även en liten "trädgård" och stensatta ytor bakom huset.
Fastigheten är taxerad som kontorslokal, men man kan göra en ansökan hos kommunen att få göra om fastigheten till privatbostad. Det är dock en kostnad för detta prövningstillstånd för att få fram ett förhandsbesked om kommunen kan godkänna förändringen. För mer information uppmanas den som är intresserad av en sådan förändring av fastigheten, att ta direkt kontakt med kommunen.

Renoveringar:

1950 och total renoverat 2008

Vatten & Avlopp:
Vatten och avlopp:

Uppvärmning genom luft/vatten värmepump

Driftskostnader

Elkostnad:

52 800 kr/år

VA:

2 100 kr/år

Renhållning:

1 483 kr/år

Total driftkostnad:

56 383 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 12 460 kr (68 843)

Kassaflöde/Ekonomi

Hyresintäkter:

282 000 kr/år
kr/m2

Drift/underhåll:

56 383 kr

Driftnetto:

225 617 kr

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Öster Jär 1:150

Pantbrev:

Totalt antal: 7 st
Total summa: 2 000 000 kr

Taxering

Summa tax. värde:

1 246 000 kr

325

Typkod:

325 Hyreshusenhet, lokaler

Taxeringsår:

2013

Hyreshusbyggnad för lokaler
Värdeår:

1950

Taxeringsvärde:

1 008 000 kr

Hyreshusmark för lokaler
Taxeringsvärde:

238 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och framför allt en mycket trevlig kuststad som ligger cirka 30 km söder om Malmö. Trelleborgs popularitet har under de senaste åren ökat och staden har minst sagt fått ett växande intresse. Kuststaden Trelleborg är utmärkt belägen med fantastiskt goda kommunikationsmöjligheter samtidigt som staden bjuder ett trevligt centrum med gott utbud av shopping, matställe och andra nödvändigheter. Det faktum att Trelleborg nu verkligen satts på kartan framgår av de spännande nyproduktionsprojekt som är på gång! Dessa inkluderar bland annat Västra Sjöstaden som kommer byggas längs kuststräckan och Terrasshusen placerade på Trelleborgs förmodligen högsta läge i området Västervång.

Trelleborgs kommun präglas av bördig åkermark, långa sandstränder samt närheten till kontinenten. Här blandas äldre egnahemsbebyggelse med trettiotalets tidstypiska villor och sextiotalets radhus. I vackra Trelleborg har man havet runt hörnet och staden har mycket att erbjuda såsom bibliotek, museum, konsthall, badhus och idrottsplatser. Här finns också fina naturområden, badstränder, campingplatser och småbåtshamnar längsmed den tre mil långa kusten. Trelleborg har dessutom Sveriges näst största hamn, den största färjehamnen i Östersjön och Skandinaviens största roll-on-roll-offhamn.

I Trelleborgs centrum finns många shoppingmöjligheter. På gågatan ligger bland annat det trevliga köpcentrumet Valengallerian. Man hittar även flera caféer, restauranger och små mysiga butiker. Apotek, vårdcentral, tandläkare och flera gym är ytterligare exempel på vad man finner i centrum. På onsdagar och lördagar erbjuds även mysig torghandel i staden.

Den gamla vackra Centralstationen i Trelleborg har rustats upp och är ett modernt resecentrum för såväl tåg, som buss- och färjetrafik. Nya stationer finns även i Östra Grevie och Västra Ingelstad. På en halvtimme kommer man att kunna ta sig mellan centralstationerna i Trelleborg och Malmö. Även busstrafiken går från stationsbyggnaden. Pendlarparkering, taxi, cykelparkering och annan service kommer att finnas i anslutning till tågen. Från stationen går även bussar till bland annat Lund, Ystad och Malmö.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.