Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Östra Göinge, Immeln
Gamla byvägen 3
2 400 000 kr
Uthyrningsbar yta: 262 m2
areakälla: taxeringsinformation
Totalareal: 2159 m2
areakälla: taxeringsinformation
4 bostäder
 

Hyresfastighet vid Immelns strand

Välskött mindre hyresfastighet vid Immelns strand med fyra separata lägenheter. Fastigheten är omgiven av en vacker natur med närhet till Immelns sjö, vilket ger en fantastisk utsikt och en avkopplande atmosfär för de boende. Visas torsdag den 24/8.

Byggnaden är väl underhållen utan förestående renoveringsbehov. Driftsnettot är 169.000kr/år dessutom ger den stora byggrätten ägaren möjlighet att antingen utnyttja fastighetens potential genom att exploatera den ytterligare eller avstycka den till två mindre enheter. På fastigheten finns idag även ett gammalt fryshus.

Kök och badrum i fastigheten renoverades 2012 av lokala hantverkare. Renoveringen säkerställde moderna och funktionella utrymmen för de boende, och material och arbete från lokala hantverkare som är kända för hög kvalitet.

Fastigheten erbjuder fyra separata hyreslägenheter, vilket ger en god intäktspotential för ägaren. För 2022 var intäkten i form av kallhyra 204.000 KR. De två nedersta lägenheterna har var sin luft/luft värmepump och de övre elradiatorer. Tre av lägenheterna har egna tvättmöjligheter och erbjuder bekvämt boende för de boende. De renoverade köken har moderna vitvaror och tillräckligt med förvaringsutrymme och de renoverade badrummen har dusch och våtrumsmatta. Fiber finns i fastigheten.

Fastigheten vid Immelns strand är en idealisk plats för dem som uppskattar lugnet i naturen samtidigt som de har tillgång till moderna bekvämligheter. Med sin stora byggrätt och möjlighet att utveckla eller avstycka, erbjuder den ägaren flexibilitet för framtida planer och potentiellt ökat värde.

Kontakta mäklaren för visningstid - 0709126120

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Franchisetagare Eva Kraft
0709-12 61 20 eva.kraft@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Byggnader

1

Byggnad:
Byggår:

1929

Kassaflöde/Ekonomi

Hyresintäkter:

204 000 kr/år
779 kr/m2

Drift/underhåll:

35 000 kr

Driftnetto:

169 000 kr

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.