Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Nyköping, Svärdsklova
Svärdsklova 11
3 495 000 kr eller högstbjudande
Boarea: 39 m2
areakälla: säljarens uppgift
Biarea: 40 m2
Tomtarea: 308 m2
areakälla: säljarens uppgift
Rum: 4
 

Skärgårdspärla med 80 m till vattenbrynet vid natursköna Svärdsklova!

Äntligen en riktig pärla vid mysiga Svärdsklova! Ett fantastiskt och idylliskt läge intill såväl båtplats, strand- och klippbad, fantastiska naturområden att utforska för svamp- och bärplock samt förstås underbar skärgård och bara några minuters båtväg till öppet hav eller en paddeltur inomskärs. Ett hus med stora fönsterpartier och fantastisk utsikt! Ljus och trivsam inredning med vardagsrum och kök i öppen planlösning med braskamin samt ett sovrum och WC/dusch/tvätt. Till detta finns även två separata sovstudios om totalt 3 rum. Den ena studion är 20 kvm som byggdes 2015. Studion är inredd som sovrum med stora fönsterpartier mot vattnet. Här finns klädförvaring samt ytterligare ett vidbyggt och isolerat separat sovrum med egen ingång. Den andra sovstudion/attefallshuset är byggt 2021 och är cirka 20 kvm och har stora fönsterpartiet mot vattnet samt glasad altandörr mot den stora altanen. Denna studio/attefallshus är möjlig att bygga om till två separata sovrum om man önskar. Denna skärgårdsidyll har således plats för den stora familjen, såväl som gästrum för övernattande gäster. Totalt sett finns möjlighet i dagsläget till hela 8 sovplatser! Med andra ord en riktig pärla att kunna umgås i!

Ett stort altandäck med glasräcken knyter samman byggnaderna på sluttningen och i skogsbrynet bakom huset finns en mysig uteplats delvis under tak. Här sitter du lite i skymundan under tak. På uteplatsen på framsidan av bostaden kan du sitta och njuta av den vackra utsikten över vattnet samt himlens vackra skådespel när solen går ner.
Vyn är magisk och omöjlig att tröttna på.

I området finns också en mycket bra och trevlig sommarrestaurang med fantastiskt läge. Här kan du njuta av en god bit mat såväl som något kallt att dricka. När långväga gäster anländer finns det en fd ångbåtsbrygga att angöra vid. Svärdsklova ligger längs kustväg 219 ca 20 km norr om Nyköping mot Trosa och är sedan 1940-talet en semesterby som under senare år fått ett mer modernt uttryck. I området är det nästintill bilfritt vilket gör det till en trevlig plats att vistas på för både små och stora gäster. Svärdsklova har även padelbanor, boulebanor samt utegym för den intresserade. Gillar man att bada finns möjlighet att bada från såväl brygga, klippor som badstrand.

Varmt välkommen till Svärdsklova för visning av denna pärla och kanske även passa på att ta ett bad om så önskas!

Ansvarig mäklare.

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Huvudbyggnad:

Vardagsrum och matplats med stora glaspartier med markis mot vattnet, braskamin med täljsten, vita väggar och laserat trägolv. Välutrustad köksdel med ljus inredning.

Kök:

Golv: Trägolv - enhetliga med storstugan
Väggar: Ljusa
Inredning: Bänkskivor i laserad ek, vita skåpstommar och vita luckor.
Vitvaror: Spis med induktionshäll (Husqvarna), fläktkåpa (Thermex), diskmaskin (Siemens), Kyl/frys (Husqvarna)

Wc/dusch:

Golv: Plastmatta i båtdäcks/nåtad teak imitation.
Väggar: Ljus våtrumstapet
Inredning: Toalett, dusch, paxfläkt och tvättställ.

Studio 1:

Med stora skjutbara fönsterpartier med markis ut mot generös altan med havsutsikt. Vidbyggt separat sovrum.

Studio 2:

Med stora fönsterpartier och glasdörr. Plats för dubbelsäng samt bäddsoffa

Trädäck:

Stort trädäck som binder samman byggnaderna och ger gott om utrymme för att umgås.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.