Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Stigtomta
Bärbo Fattigstugan 1
Boarea: 24 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 70 m2
Tomtarea: 1734 m2
areakälla: taxeringsinformation
Rum: 1
 

Vackert belägen tomt med historia

Här i Bärbo endast 12 km från Nyköping och alldeles i närheten av Bärbo kyrka och sjön Långhalsen finns nu chansen att förvärva en tomtmark med historia. Marken ligger rofullt och vackert belägen med en stycke historisk fattigstuga, som var i bruk mellan 1755- 1824, på tomten. Stugan är gammal och gisten och här finns nu chansen att riva gammalt och bygga något nytt. Tomtens areal är på 1 734 kvm.

Bärbo socken domineras av gårdarna Täckammar, Tista och Näs. Täckhammar har medeltida anor och Tista och Näs blev säterier under 1600-talets första hälft. Socknens bebyggelse har präglats av storgodsdrift. Herrgårdsanläggningarna dominerar omgivningarna med sina hus, parker och alléer och i socknen finns också ett stort antal gravfält från järnåldern.

Hjärtligt välkommen att kontakta mig för mer information samt visning av detta historiskt vackra läge.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Anette Siljelin
0728-57 02 22 anette.siljelin@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.