Ystad, Ystad
Liljegången 98, kolonilott
895 000 kr som utgångspris
Boarea: 30 m2
areakälla: säljarens information
Biarea: 9.5 m2
Tomtarea: 340 m2
areakälla: säljarens information
 

Kolonidröm på önskeläge i Östra Sommarstaden

I koloniföreningen Östra Sommarstaden säljs nu en välskött kolonilott på bästa läge. Trivsam och rymlig stuga, härligt uterum och växthus uppfyller alla önskemål för avkoppling och odling.

Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Åsa Bergström
0735-43 68 32 asa.bergstrom@croisette.se

Visningar.

Tisdag 3 Oktober
16:30 - 17:00
Bokad visning! Obs! Boka via hemsidan!
Anmäl mig
Söndag 8 Oktober
13:00 - 13:30
Bokad visning! Obs! Boka via hemsidan!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Varmt välkommen denna härliga kolonistuga belägen på Liljegången 98 i Östra Sommarstaden. Nu har du chansen att bli den nya lyckliga ägaren av denna fantastiska kolonistuga med öppen planlösning mellan det stora kombinerade sov-, allrummet och köket, totalt 30 kvm stuga med en trädgård som innehåller allt man drömmer om och lite till. Med flera härliga sittplatser utomhus och ett ombonat uterum kan du njuta av grönskan oavsett väder. Växthuset medför uppfyllelse av ännu fler odlingsdrömmar och här frodas just nu tomater, gurka, chili och paprika. Här trivs du som vill ha en tillflyktsort bara någon minut från stadens lite mer hektiska liv. Den vackra trädgården är full av färgsprakande blommor och grönska, perfekt för att njuta av soliga dagar och umgås med familj och vänner. Stugan i sig är omsorgsfullt utformad med en genomtänkt och öppen planlösning med ett fint kök och ett kombinerat sov- och allrum samt wc. Tomtens placering i koloniområdet tillhör ett av de lugnaste, där bruset från trafiken inte når in och där du kan koppla av och njuta av tystnaden och naturen. Du har bekvämt avstånd till Ystads centrum med dess mysiga butiker, restauranger och kaféer. Samtidigt är du omgiven av grönska och har nära till Ystads stränder och rekreationsområden.

I föreningen finns fräscha duschrum, tvättstuga och många andra förmåner för medlemmarna.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!
För att köpa i Östra sommarstaden finns krav om att man står skriven i Ystad kommun

Allrum/sovrum:

I stugans stora allrum ryms såväl dubbelsäng som soffmöblemang och förvaringsmöbler. På golvet ligger ett ljust laminatgolv och väggarna är vitmålade.

Kök:

Köksavdelningen från 2015 är utrustad med spis, ugn, kyl/frys och vask och erbjuder bra förvaring i skåp bakom släta vita luckor.

WC:

Wc och handfat i kommod. Laminatgolv och vita väggar.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.