Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Valdemarsro
Vitlantgången 44 kolonistuga 44
Boarea: 26 m2
areakälla: säljarens information
Biarea: 18 m2
Tomtarea: 259 m2
areakälla: säljarens information
Rum: 2
 

Kolonistuga med grönskande trädgård till salu!

Mitt bland vacker vårgrönska och fågelkvitter finner ni denna mysiga kolonistuga på Bulltofta koloniområde. Här erbjuds en fridfull miljö med fantastiska odlingsmöjligheter endast 10 minuter från centrala Malmö där ni njuta av den vackra trädgården, som solen värmer från morgon till kväll. I huvudstugan finner ni ett bra arbetskök med anslutande matplats. Det har även tillkommit en tillbyggnad som erbjuder plats för allrum/sovrum och i det separata uthuset finns portabel toalett. Vill ni kunna njuta av sommaridyllen är det nu ni ska slå till! Varmt välkomna på visning.

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare, Delägare & Partner Lidija Jakob
0733-22 05 22 lidija.jakob@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Stuga:

I huvudstugan möts vi av plastmatta golv och träpanel på väggar samt ljusbringande fönsterparti. Direkt innanför dörren finns köket placerat som förser oss med förvaring bakom ljusa luckor och bänkskiva i rostfritt samt i laminat med mosaik ovan. Den maskinella utrustningen består av kokplatta, mikrovågsugn och kombinerad kyl samt frys (2021). Intill köket finns plats för matbord för ca 2-4 personer samt vardagsrumsdel. Här finns även varmvattenberedare 15 liter installerad. Reserv finns 30 liter (2021).

Vidare in når vi tillbyggnaden som erbjuder möbleringsmöjligheter för allrum eller sovrum om så skulle önskas. Även här ligger enhetlig plastmatta i träimitation som möter träpanel på väggar och tak samt flertalet ljusbringande fönsterpartier.

Uthus:

I en fristående byggnad finns en Porta potti (2022). Här finns även gott om utrymme som kan användas till förvaring. På golvet ligger ljus plastmatta och väggarna är målade i mintgrön kulör.

Trädgård:

I trädgårdens otroliga oas, bland buskar och träd, har du sol från morgon till kväll. Det erbjuds stora odlingsmöjligheter och en fantastisk, befintlig variation av diverse växtlighet där allt är återkommande, och inte behöver tas upp under vintern.
Nedan följer en lista med de växter som finns att njuta av:

Akvileja
Astilbe
Alunrot
Daggkåpa
Funkia
Gräslök
Hibiskus
Hortensia
Höstaster
Iris
Kärleksört
Lavendel
Nattljus
Ormbunke
Pion röd
Pion vit
Primula
Pärlhyacint
Rabarber
Rhododendron
Ros "Fairy"
Ros "Kim Wall"
Ros "Peace"
Rudbeckia
Solhatt "Magnus"
Trädgårdsnejlika
Tulpaner, botaniska
Yucca Filamentosa

Träd:
Dvärgsyren ev "Palibin"
Hängsälg
Äpple "Aroma"

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.