Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Lomma, Lomma
Pråmlyckan Tegelmästarvägen stuga nr 13
1 295 000 kr
 

Drömmer du om en fristad vid vattnet, med egen stuga där du kan röra dig ostört och njuta av utsikten över din båt?

I denna stuga med egen båtplats i lugna omgivningar, bor du mitt i naturen utan att vara för långt bort från staden. Du är omgiven av vatten med utsikt över dammen och vackra Höje å och med din båtplats som utgångspunkt kan du åka båt eller paddla kajak direkt in i Öresund.

Den nyrenoverade stugan är i fint och modernt skick med öppen planlösning där kök och vardagsrum omges av dagsljus från två stora fönster. Stugan har ett sovrum, ett kombinerat vardagsrum och kök med diskho och gasolspis. Stugan har även ett badrum. På taket finns solceller som är kopplade till ett batteri.

Trädgården fungerar som en naturlig förlängning av huset med flera soliga terrasser och solvrår, så att du alltid kan hitta en trevlig sittplats.

Trots att du bara befinner dig på 15 minuters gångavstånd från exklusiva Lomma med sandstrand, mat och turism - ligger tomten omgiven av skog och natur i ett naturreservat som andas den klassiska fritidshusidyllen.

Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Marcus Persson
0708-23 09 75 marcus.persson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Vardagsrum och kök:

Ljust och stilrent vardagsrum med ljusinsläpp från fönstren som vetter mot dammen. På golvet är det ett plankgolv och väggarna är vita. Här finns också köket med en vask och en gasspis.

Sovrum:

Intill vardagsrummet finns sovrummet med ljusinsläpp från norr.

Badrum:

I stugan finns också ett badrum med en vask och en mulltoalett. I badrummet finns ett fönster och väggarna är ljusa.

Brygga i Höje Å:

I Höje å finns rymlig brygga där man kan förankra båten och njuta av den vackra naturen.

Uteplats:

Intill stugan och dammen finns ännu en gräsmatta och en stenlagd uteplats där man kan koppla av. Här finns också ett eget förråd.

Basfakta

Upplåtelseform:

Arrende

Typ:

Fritidshus

Byggnad

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Byggnad på arrendetomt nr 13 på fastigheten Lomma 26:3

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Omgivning

Allmänt om området:

Lomma är ett populärt och expansivt samhälle där kommunalskatten är låg. Med sitt fantastiska läge längs Lommabukten med havet som lockar med strand och båtliv har ortens popularitet bara ökat genom åren.

Bebyggelsen är blandad, allt från 1800-tals gatuhus i den gamla bykärnan till helt nybyggda flerfamiljshus med strandnära läge. Inte sedan byggboomen under 60-70-talet har Lomma vuxit så mycket som det har gjort sedan hamnutbyggnaden och området uppe mot de östra delarna drog igång. Detta har bidragit till att man har byggt nya skolor, byggt ett helt nytt centrum och utökat all övrig service man som kommuninvånare kan önska sig. Mysiga restauranger, nya butiker och ett helt nytt fantastiskt bibliotek har orten förärats med.

Skolorna i Lomma har under många år nått toppnoteringar inom de undersökningar som gjorts. Kommunen har även nått höga placeringar som bästa boendekommun och bästa företagande kommun.

När det kommer till barnomsorgen så finns det ett rikt utbud att välja på. Det finns både privata alternativ, dagmammor och kommunala förskolor. Skolorna i Lomma är placerade runt om i orten så man har aldrig långt till den närmaste. När skolan är slut behöver man inte sitta sysslolös. Idrottsföreningarna och gymmen är många och det finns också ett stort utbud av studiecirklar med allt från språkstudier till glasfusing.

Mycket i Lomma präglas av sitt havsnära läge. På somrarna kommer många besökare till Lomma för att njuta av strandliv, båtliv eller bara strosa omkring. Gröna utflyktsmål erbjuds i oasen Alnarp och i området längs med Höje å, borta vid Lomma Kyrka. Kyrkofuret som det kallas är ett mysigt "skogsområde" som gärna gästas av hundägare, motionärer, barnfamiljer och ryttare. Området längs ån är fantastiskt charmigt och idylliskt med de små fritidsstugorna som påminner om en svunnen tid.

Övrigt:

Skötsel av toalett och soptömning är en kostnad av 500 kronor per år.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.