Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Vellinge, Höllviken
Trulsibrunnvägen 46B
9 995 000 kr som utgångspris
Boarea: 56 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 861 m2
areakälla: taxeringsinformation
Rum: 3
 

Optimalt läge invid havet på attraktiv kanalgata.

När läget får bestämma! Som tredje fastighet från fantastiska, vita sandstränder och salta havsdopp presenterar vi här en suverän möjlighet att få skapa sitt eget drömboende ett stenkast från havet. Fastigheten om 861 kvm är underbart lummig och grönskande med bland annat vackra Rhododendronbuskar och bebyggd med ett charmigt, äldre fritidshus i klassisk Höllvikenanda. Möjlig bebyggelse vid nyproduktion är 200 kvm. Läget kan knappast bli bättre med direkt närhet till magisk strand som sträcker sig så långt ögat kan nå. Välrenommerad barnomsorg och skolor nås på bekvämt cykelavstånd liksom goda kommunikationer och Höllvikens utmärkta utbud av restauranger och shopping.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Michaela Thulin
0760-51 73 77 michaela@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Kök:

Kök från ca 1995 med träluckor och infälld diskho. Trätiljor och ljusa väggar samt utgång till baksidan genom glasinfattad dörr. Kökets vitvaror består av kyl och frys ca 2015 och ugn med spishäll. Plats för matbord invid fönster.

Vardagsrum:

Rymligt vardagsrum med trätiljor och målad vävtapet. Charmig öppen spis och rikligt med ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i två väderstreck.

Sovrum:

Mysigt sovrum med brädgolv och målad vävtapet.

Sovrum:

Ytterligare ett trivsamt sovrum med enhetliga ytskikt såsom ovan.

Toalett:

Bostadens toalett är försedd med våtrumsmatta och målad vävtapet. Handfat, wc, spegelskåp och fönster. Utedusch finns på husets baksida.

Basfakta

Upplåtelseform:

Friköpt

Typ:

Fritidshus

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp:

1-plans fritidshus

Byggnadsår:

1967

Stomme:

Trä

Fasad:

Trä

Fönster:

2-glas

Bjälklag:

Trä

Tak:

Förband med asfaltpapp

Uppvärmning:

Direktverkande el

Ventilation:

Självdrag

Övrigt:

Tak ca 1995.
Jordfelsbrytare finns ej.

Bredband finns i gatan men är ej indraget i fastigheten.
Säljaren informerar om att det finns en urkopplad septiktank nedgrävd på södra sidan samt att braskaminen ska sotas igen, används ej.

Energideklaration krävs inte. Byggnaden undantagen från skyldigheten att energideklareras.

För mer information kring bygglov och gällande detaljplan var god se: https://vellinge.se/boende-miljo-och-trafik/aga-bostad/bygglov-planera/nybyggnad/

Energideklaration:

Utförd: Behövs ej

Övriga Byggnader

Friggebod 1992.

Fastighet

Fastighetsbeteckning:

Höllviken 9:174

Vatten och avlopp:

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc:

Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:4 ändamål: Vägar

Planbestämmelser:

Byggnadsplan Ändring Av Dp

Tomtarea:

861 m²

Areakälla:

taxeringsinformation

Tomttyp:

Trädgårdstomt

Pantbrev:

Totalt antal: 12 st
Total summa: 1 450 000 kr

Försäkringsbelopp:

Fullvärde

Taxering

Summa tax. värde:

4 241 000 kr

Småhusenhet

Typkod:

220 Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsår:

2021

Småhusmark
Taxeringsvärde:

3 421 000 kr

Småhusbyggnad
Värdeår:

1967

Taxeringsvärde:

820 000 kr

Omgivning

Allmänt om området:

Höllviken är beläget i Vellinge kommun och är största tätort både yt- och befolkningsmässigt i kommunen. Höllviken består i huvudsak av villabebyggelse helt omgiven av charmig tallskog, i centrum med dess restauranger, pubar och handel har vi även en del lägenheter. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge, och i väster mot tätorten Ljunghusen som tar vid på andra sidan kanalen. Falsterbokanalen är även det i sig ett känt riktmärke, här har vi även en hamn med båtplatser för den båt- samt havsintresserade. Hamnen har under de senare åren utvecklas med trevliga restauranger. I norr viken Höllviken, som är en del av Öresund, och i söder bukten Kämpingebukten, som är en del av Östersjön. Den kilometerlånga sandstranden som sträcker sig längs Kämpingebukten är en del av ett trettio hektar stort naturreservat. Kämpingestranden är väldigt populärt under varma sommardagar med sin vita sand och sitt klara vatten. Populärt att besöka för turister samt Malmös invånare för att komma bort från citypulsen. Förutom trevliga Falsterbovägen som är Höllvikens mysiga centrum så har man även ett köpcentrum i form av Toppengallerian. Du har livsmedelsbutiken Toppen som ingår i ICA-kedjan. I köpcentrumet finns biograf vid namn Biohuset, hamburgerrestaurang, apotek, flera klädaffärer, elektronikaffär, parfymeri, blomsterbutik och Systembolag. Höllviken är erkänt duktiga inom sport. Du har fotbollsföreningen BK Höllviken, Höllvikens innebandyförening, Kämpinge gymnastikförening. Andra sporter där intresset är stort är handboll, friidrott, hästridning. Du har utbud av både dagis, förskolor samt grundskolor i Höllviken. Du har tre grundskolor i form av Sandeplanskolan, Stora Hammars skola och Ängdalaskolan. Ljungenskolan i Ljunghusen tar också emot många elever från främst västra Höllviken. De fristående orterna Ljunghusen, Kämpinge, Rängs sand och Räng m.fl. mindre byar har under hela efterkrigstiden ingått i postadressen Höllviken.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.