Objektet är sålt.
Slutpris: 3 050 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Trelleborg, Beddingestrand
Cedervägen 44
Boarea: 58 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 7 m2
Tomtarea: 1344 m2
areakälla: taxeringsinformation
Rum: 4
 

Charmig sommarstuga med massvis av potential!

Välkommen till idylliska Beddingestrand! Längst kusten finner vi denna pärla till bostad. Här är möjligheterna stora, 1344 kvm gör det möjligt att bygga ert drömhus om så önskas. Sommarstugan som idag står på tomten är utmärkt för att komma bort från storstadslivet. Med gångavstånd till sandstränder, glasskiosker, restauranger och en golfbana mister man inget. På tomten står ett växthus där man kan fly blåsiga dagar, här finns plats för att njuta av alla dagens måltider, sällskapsspel eller bara för att läsa en bok.

Närheten till framförallt Trelleborg innebär att det vi inte har i Beddingestrand inte är längre än 20 min bort. Bussförbindelserna mot Trelleborg och vidare mot Malmö är goda och Pågatåg trafikerar sträckan Trelleborg - Malmö. Det finns även långt framskridna planer på att bygga en ringled runt Trelleborg vilket kommer att göra Beddingestrand och de andra orterna öster om Trelleborg mer lättillgängliga. På den vackra kustvägen mellan Trelleborg och Beddingestrand ligger två olika småbåtshamnar, ett fiskrökeri och ett antal restauranger och fik. Detta är utan tvekan en av Skånes trevligare och mest levande nejder.

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Viktor Nilsson
0709-23 37 42 viktor.nilsson@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.