Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Finspång, Rejmyre
Rävstigen 11
1 595 000 kr
Boarea: 49.8 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 2271 m2
areakälla: taxeringsinformation
Rum: 3
 

Fritidshus i bra skick med ett högt och rogivande läge!

Välkommen till ett välskött fritidshus med ett högt och trevligt läge i Bränntorp, en sann idyll för ett trivsamt sommarparadis med möjlighet att bo långa säsonger. Stor tomt om 2 271 kvm ger er gott om utrymme i att koppla av från stress och låta sinnena stillas till fågelkvitter. Här vilar ett lugn som gör att alla förutsättningar finns för frisk luft, varma sommardagar och här finns möjlighet att odla, umgås och bara njuta av livets goda. Naturen är er granne och för övernattande gäster finns en gäststuga på den soldränkta tomten. Boningshuset är utformat med vardagsrum, kök, två sovrum och toalett med dusch. Uppvärmningen sker via en effektiv luftvärmepump eller den stämningshöjande täljstenskamin. Närheten till Stora Gryten med flera badplatser i skyddade vikar förgyller sommardagarna med svalkande dopp där närmsta badplats med brygga finns bara 200 meter från huset.
Fritidshusområdet i Bränntorp är lugnt och barnvänligt med drygt 300 fritidshus varav en del har blivit permanent boende. Vägföreningen anordnar simskola och vid Getnäs finns kiosk och dansbana. Här kan man också aktivera sig på fotbollsplanen, spela en runda minigolf eller kasta lite boule. Föreningslokal finns att hyra för föreningsmedlemmar för familjefester och barnkalas, m.m, den har ett mindre pentry med grundutrustning av porslin. Idag är det sommarvatten i området men det är på gång med kommunalt vatten och avlopp, läs mer på Finspångs kommuns hemsida: https://www.finspang.se/bobyggaochmiljo/projektinomboendeochmiljo/projektforkommunaltvattenochavlopp/branntorp.4.4fe3cdc41787d8c466367e86.html.
För mer information om Bränntorps Vägförening så finns en informativ hemsida https://www.branntorp.se/.
Välkommen med din intresseanmälan!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Franchisetagare Felix Åhlén
0705-79 51 17 felix.ahlen@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hall med laminatgolv och tapetserade väggar. Plats för avhängning.

Badrum:

Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Badrummet är utrustat med mulltoa, tvättställ, spegelskåp, duschkabin och varmvattenberedare.

Vardagsrum:

Vardagsrum med stora fönsterpartier och en stämningshöjande täljstenskamin. På golvet vilar ett laminatgolv och väggarna har målad träpanel som är stående samt tapet.

Kök:

Köket som är från IKEA gjordes 2008-2009. Här finns goda förvaringsmöjligheter bakom vita släta luckor som passar fint till den mörka stenskivan. På golvet vilar ett laminatgolv och väggarna är målade. Köket är utrustat med ugn med spishäll, fläkt, inbyggd mikro samt kyl/frys (-16). Här är det också förberett för diskmaskin.

Sovrum:

I det lite större av de två sovrummen vilar ett laminatgolv och väggarna är tapetserade. 1 garderob finns i rummet.

Sovrum:

Sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.