Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Norrköping, Kolmården
Klumpstugevägen 15
3 350 000 kr
Boarea: 83 m2
areakälla: taxeringsinformation
Tomtarea: 1041 m2
areakälla: taxeringsinformation
Rum: 4
 

Gullig stuga omgiven av vacker natur!

Gullig och lite pittoresk står denna vinterbonande sommarstugan omgiven av vacker natur i idylliska Kopparbo. Med glimtar till Bråvikens glittrande vatten och närhet till rogivande och härliga strövområden välkomnar vi er till Klumpstuguvägen 15.

Hemma på Klumpstuguvägen 15 bjuds vi på genomgående fina trägolv och väggarna går i ljusa toner. Signumet för detta hem är de stora härliga fönsterpartierna i både kök och vardagsrum och från flera av bostadens rum kan vi låta blicken vila över Bråviken. De användbara kvadratmetrarna skapar rymd och funktion och allrum liksom sovrum finns på båda plan.
Förutom den vackra interiören har vi ett härligt altandäck vid ingången, här fångas den åtråvärda solen hela dagen från morgon till kväll. Det är inte svårt att förställa sig att inta morgonkaffet eller varför inte söndagsbrunchen här. Till huset hör en tomt inbäddad i härlig grönska med fina prydnadsbuskar och planteringar, här ges gott om utrymme för både avkoppling och aktiviteter. För den odlingsintresserade finns odlingsbäddar med plats för allt vad man önskar, idag finns bland annat redan röda- och svarta vinbär, hösthallon och björnbär.

Från bostaden är det en kort promenad ner till Bråvikens strand med gemensam brygga och badplats. Är ni eller planerar ni att bli med båt kan vi glädja er med att det finns möjlighet att hyra båtplats. Härligt närområde med Södermanlandsleden som passerar, gott om svamp- och bärmarker och Kopparbogrottan, som är en av södra Sveriges längsta karstgrottor, inom kort promenadavstånd. Här kan ni uppleva årets olika perioder spegla sig i naturens skiftande färger runtomkring. I Kopparbo finner man lugn och ro i en fantastisk miljö samtidigt som man har närhet till Kolmårdens djurpark, busshållplats och goda kommunikationer till Norrköping.

Kom på visningen och upplev huset på plats!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Emma Ivinger
0707-18 06 32 emma.ivinger@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

- Entréplan:

Kök & Allrum:

Kök och allrum i en stor härlig öppen planlösning. Här vilar ett vackert vitlaserat trägolv och väggarna är målade. Stora fina fönsterpartier och plats för matbord. Köket är utrustat med ugn med spisplattor av märket Elektrohelios, fläkt kopplad till utsug samt kombinerad kyl och frys av märket Bosch med holidayläge och waterguard.

Sovrum:

Rofyllt sovrum med utgång till altanen. Här vilar ett vitlaserat trägolv och väggarna är tapetserade.

Duschrum:

I duschrummet ligger det en plastmatta och på väggarna är det en våtrumsmatta. Duschrummet är utrustad med wc, handfat, högskåp, toppmatad tvättmaskin och varmvattenberedare.

- Loft:

Allrum:

Charmigt loft med trägolv, målade väggar och synliga bjälkar i taket.

Sovrum:

Rymligt sovrum med vitlaserat trägolv och målade väggar.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.