Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Valdemarsvik, Gryt
Eknäsvägen 8
3 650 000 kr
Boarea: 98 m2
areakälla: taxeringsinformation
Biarea: 4 m2
Tomtarea: 2052 m2
areakälla: taxeringsinformation
Rum: 3
 

Modern enplansvilla med luftiga ytor!

Välkommen till en alldeles förträfflig enplansvilla där det moderna och det bekväma har hittat en perfekt balans. Här möts vi av öppna och luftiga ytor som kännetecknas av en genomgående elegant och påkostad interiör tillsammans med generösa fönsterpartier i flertal. Vackra träbalkar, parkettgolv, och sobra färgval är andra värdefaktorer som lockar - framgångsreceptet för såväl fritidshuset som åretruntboende att längta hem till. Köksmiljön är elegant med tacksamma arbetsytor som tillsammans med den öppna ytan gör det enkelt att få plats och umgås med både familj och vänner. Här är det inte svårt att duka upp långbord om så önskas och inredningen gör heller ingen besviken med de ljusa ytorna. Addera till det 2 sovrum, stilfullt helkaklat badrum samt praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter där man effektivt kan stuva undan ytterkläder och skor och därmed hålla hallen mer representativ.
Läget ger möjlighet till rekreation och frihetskänsla med naturen som granne och både skog och vatten inpå knuten. Har du egen båt sker förtöjning vid den gemensamma bryggan belägen bara några minuters promenad från bostaden där en båtplats ingår till fastigheten.

Huset ligger bara ett stenkast från föreningens gemensamma tennisbana och fotbollsplan. Skulle inte de räcka sport-mässigt så finns det golfbana strax innan infarten till Gryt och i Gryts gamla skola finns en bokningsbar padelbana.

Eköns camping med sina klippbad ut mot öppet hav ligger bara ca 7 km bort. Här finns även minigolf, restaurang och kajakuthyrning.
Skärgårdens nav Fyrudden och dess hamn är knappt 8 km bort. Här kan ni ta turbåtar ut i skärgården eller varför inte åka lokaltrafik med hjälp av Östgötatrafikens färja som utgår från hamnen. Här finns en mataffär som i dagsläget är öppet året om. Stanna till på restaurangen och ta något gott att äta eller svalka dig med en glass från glassbaren nere på kajen.
Gryts varv och marina går att nå via båt eller bilvägen där man bland annat kan äta gott eller varför inte testa deras yoga ute på bryggan.
För den som älskar trädgård och växter så finns Kärlekens Trädgård att besöka med alla sina rosor och rododendron.
Vill ni påta i er egen trädgård eller altan så finns allt du behöver på den lokala Handelsträdgården i Gryt, där finns självklart även lokalodlade grönsaker under säsong.

Här har man verkligen skapat ett modernt och stilsäkert hem att njuta av i många år framöver, välkommen med din intresseanmälan!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Huset har golvvärme i hela huset och drivs av en luft/vatten värmepump.

Hall:

Välkomnande hall med praktiskt klinkergolv innanför dörren som sedan övergår i parkettgolv. Ljust målade väggar och här finns plats för av hängning bakom skjutdörrsgarderob.

Badrum:

Stilenligt helkaklat badrum med wc, handfat i kommod samt dusch med vikbara glasdörrar. Här finns också tvättmaskin som är placerad under en lång arbetsbänk.

Kök:

Öppet och luftig kök med goda arbetsytor och bra med förvaringsmöjligheter bakom vita släta luckor. Här vilar ett parkettgolv och på väggarna är det liggande panel målat i vitt. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys.

Vardagsrum:

Mellan kök och vardagsrum är det öppen planlösning och parkettgolvet löper där med över tröskelfritt även in till vardagsrummet., även här är väggarna beklädda med den liggande träpanelen målat i vitt. Vi bjuds på stora fönsterpartier, dubbeldörrar med utgång till bostadens baksida samt en stämningshöjande braskamin.

Sovrum 1&2:

Bostaden har två sovrum, båda med ljusinsläpp från två väderstreck, parkettgolv och målade väggar.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.