Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Vänortsgatan 10A lgh 1103
Avgift: 1 899 kr
Månadsavgiften kommer höjas med 3 % från 2023-01-01.
Boarea: 19.5 m2
areakälla: Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Rum: 1
Våning: 3 av 4
Hiss: Nej
 

Välplanerad och citynära etta!

Varmt välkomna till Vänortsgatan 10A!

I centrala Mölndal finner ni denna välplanerade etta om 19,5 kvm. Närhet till det bästa Mölndal har att erbjuda och på ynka 15 minuter nås Korsvägen. Perfekt etta med allt man kan behöva i form av renoverat kök och badrum, samt ljusa och fina ytskikt. Optimal för studenten, förstagångsköparen eller som övernattningslägenhet centralt belägen i Mölndal.

Välkommen till Bosgården, Mölndal, stadsområdet med närhet till kommunikation, grönområden och närservice. Här bor du utan att vara beroende av bil, då spårvagnen går utanför dörren och du kan cykla in till korsvägen på 15 minuter. Området erbjuder vacker natur och närhet till Mölndals Innerstad med affärer, restauranger och resecentrum.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Linnéa Gröndal
0707-81 97 97 linnea.grondal@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Interiör:

Varmt välkomna till Vänortsgatan 10A!

Det första man når av i bostaden är dess välkommande hall. Här finns det förvaringsmöjligheter för bostadens alla kläder i form av garderob med skjutdörr och spegel.

Till höger från hallen nås bostadens helkaklade badrum, som erbjuder alla de bekvämligheter som önskas. Här finns WC, handfat med kommod, spegel, dusch.

Vidare in i bostadens kök och allrum, där ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna är det första man lägger märket till. Det stilrena köket har bra förvaringsmöjligheter och gott om arbetsyta. Vid köksön sätter man sig gärna ned tillsammans med vänner eller familj för en måltid.

I allrummet finns det plats för säng ,en mindre soffa och soffbord. Härifrån nås också bostadens härliga franska balkong.

Varmt välkomna på visning!

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.