Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Göteborg, Utby
Fjällbo Ängsväg 11
Avgift: 6 100 kr
I bostadsrättsföreningens avgift ingår basutbud av kabel-tv, bredband med hastighet 100/100. värme, vatten, sophämtning samt bostadsrättstillägg
Boarea: 78 m2
areakälla: Säljarens och förvaltarens information
Rum: 3
Våning: 1 av 3 Lägenheten är belägen i bottenplan
Hiss: Ja
Uteplats: Ja
 

Nyproducerat med stor och privat uteplats i naturnära läge!

Välkomna till denna stilrena lägenhet som stod inflyttningsklar 2022. Huset är byggt av Egnahem med eftertanke för den historiska närmiljön. Här erbjuds en modern lägenhet med stora luftiga ytor och en social och öppen planlösning. Med fönster som vetter åt tre olika väderstreck flödar ljuset naturligt och skapar en känsla av rymd. Gavelläget ger en fri sikt och en privat atmosfär. Bostaden förlängs av en insynsskyddad uteplats om ca 24 kvm med västerläge med plats för såväl matbord, loungemöblemang, odlingsmöjligheter som grillplats. Här uppstår en känsla av att bo i radhus, njut i den privata utemiljön av solen från eftermiddag till solnedgång.

Bostaden är belägen med direkt närhet till natur, på promenadavstånd nås såväl utsiktsplats som bergsväggar för klättring. Fjällboskolan ligger på behörigt avstånd och kommunikationer nås med en kortare promenad.

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Senior Associate Marcus Davidsson
0722-11 10 95 marcus.davidsson@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Välkommen in i en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i garderober. På golvet ligger en stilig parkett och väggarna är målade i vit kulör, vilket är genomgående för hela lägenheten.

Sovrum I:

Det mindre av de två sovrummen är perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Här ryms enkelt en säng samt ett skrivbord. Den fristående garderoben tar hand om förvaringen.

Sovrum II:

Master bedroom är rymligt med plats för dubbelsäng. Förvaringen sköts i inbyggd skjutdörrsgarderob

Klädkammare:

Från master bedroom nås bostadens rymliga och inredda klädkammare som löser all tänkbar förvaring. Vid behov skulle ytan likväl kunna användas som kontor eller en extra sängplats.

Badrum:

Badrummet pryds av vitt kakel och på golvet ligger klinker i beige ton. Här finns gott om svängrum och hög komfort med tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk med skåp ovan för förvaring. I övrigt är badrummet utrustat med golvvärme, dusch, handfat med kommod, spegelskåp samt handdukstork.

Kök:

Köket från Marbodal har gott om förvaring och arbetsytor. Med dess utformning är det en social plats för hela familjen och gäster. Tillvalen har gjorts med stor eftertanke för husets tidstypiska design. Luckorna med spegel är liksom kaklet vitt. Den maskinella utrustningen från Siemens består av kyl, frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt. Matsalsbord med plats för 6 personer.

Vardagsrum:

Vardagsrummet är en sömlös förlängning av köket. Med fönster i två väderstreck skapas en harmonisk och luftig känsla. Rummet har plats för soffa med tillhörande möblemang och härifrån nås bostadens väl tilltagna uteplats.

Uteplats:

Pricken över i:et är bostadens uteplats där man njuter av solen från eftermiddag till kväll. Här finns plats för såväl matbord som loungemöblemang, grill och trots detta finns det ändå gott om plats över för odling eller vad man önskar. Uteplatsen är stenlagd och nås via vardagsrummet.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.