Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Göteborg, Kviberg
Margit Halls Gata 50
3 475 000 kr som utgångsbud
Avgift: 3 915 kr
I månadsavgiften ingår värme.
Boarea: 74 m2
areakälla: Jm@home
Rum: 3
Våning: 2 av 8
Hiss: Ja Hiss från markplan
Balkong: Ja
 

Hörnlägenhet med extra bred balkong

Hörnlägenhet med extra bred balkong i skönt söderläge. Välplanerade kvadratmeter som stod inflyttningsklara så sent som 2020. Delvis öppen planlösning med arbetskök, matplats och vardagsrum. Ett sovrum åt öster och det andra åt söder.

Tillhörande förråd och cykelförråd i källarplan.

Ett stenkast från bostaden nås Lidl. Ica Kvantum är placerat på andra sidan Munkebäcksmotet, Coop i Gamlestaden och Ica nära i Utby.

På gångavstånd nås Kvibergs gamla regementsområde med frilufts- och naturområde samt Prioritet Serneke Arena med bl.a. Nordic Wellness, inomhus skidåkning och beachcenter med volleybollplaner. Klätterdomen finns placerad i närheten av idrottsmuseet, inne på övre Kaserngården. Hinderbanan, nyanlagd lekplats, elljusspår och utegym. Inom cykelavstånd nås Kristinedals träningscenter med gym och simbassäng samt Alelyckans sportcenter med möjlighet att spela tennis, squash och badminton.

Det finns även trevliga restauranger i närområdet; Beach Cuisine och Restaurang Campo på andra sidan Kvibergsvägen. I Kviberg återfinns även Amore och Gula villan. Ölstugan Tullen och Old Corner är populära restauranger i Gamlestaden.

Närmsta hållplats ligger precis på vägen, vid Kvibergs skolan. Buss 510 tar dig till Heden eller Partille centrum och buss 58 tar dig till Lindholmen. Med spårvagnen från Bellevue tar det mindre än 10 minuter att åka till centralstationen med antingen linje 7 eller linje 11. Linje 6 tar dig till Redbergsplatsen och vidare mot Korsvägen. På 2 kilometers avstånd, vid Munkebäcksmotet, nås Alingsåspendeln. Där ligger också Torpavallen med bla. Sats, Arken Zoo, systembolaget, JumpYard och Media Markt.

Det går att cykla till Göteborgs city åt det ena hållet, badplats vid Härlanda Tjärn åt det andra hållet och shoppingcentrum Allum åt det tredje hållet.

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

3

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.