Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Täby, Hägernäs
Radarvägen 10
3 395 000 kr utgångspris
Avgift: 3 909 kr
Boarea: 95 m2
areakälla: säljaren
Rum: 4
Våning: 3 av 6 3 tr
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Ljus, välplanerad 4:a med balkong

Letar du efter en ljus, välplanerad 4:a med balkong? Då kan detta boende vara något för just dig!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Kontorschef Adam Simpson
070-778 78 77 adam.simpson@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Sällskapsrum:

Sovplats:

Dusch/wc:

Kök:

Sovrum I:

Sovrum II:

Sovrum III:

Gäst-wc:

Täby:

Täby kommun ligger cirka två mil norr om Stockholm, nära skärgården, innerstaden och Arlanda. I kommunen bor drygt 75 000 invånare. Täby har vuxit snabbt under de senaste decennierna och sedan 1948 har antalet invånare mer än femdubblats. Kommunen har dock kvar sin ursprungliga prägel, med flera orörda grönområden runt knuten. Föreningslivet är stort och rymmer bland annat många idrottsklubbar.

Täbys skolor är av mycket god kvalitet visar en granskning av Skolverket. I Täby får man välja skola, och de kommunala skolorna arbetar under samma villkor som privata förskolor och skolor. Även annan omsorgsverksamhet drivs i stor omfattning av privata utförare.

Efter kommunvalet 2022 styrs Täby av en allians bestående av Moderaterna, Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna.

I Täby verkar över 10 000 aktiva företag. De flesta är mindre företag med verksamhet inom tjänstesektorn, handel och elektronik/IT.

Täbys yta omfattar cirka 66 kvadratkilometer och gränsar i söder till Danderyd, i norr till Vallentuna och Österåker, i väster till Sollentuna och i nordväst till Upplands-Väsby.

Skogen och vattnet är framträdande i Täby där vi har flera stora grönområden, flera sjöar, en kuststräcka och två av Sveriges största småbåtshamnar.

Täbys historia går långt tillbaka och många av de 37 runristningar som finns i trakten vittnar om vikingarnas liv och leverne. Den mest omtalade vikingen var Jarlabanke – en bondehövding som sade sig ”äga hela Täby”.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.