Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Stockholm, Kungsholmen
Kungsbro Strand 17
3 295 000 kr
Avgift: 2 841 kr
I avgiften ingår värme, vatten och källarförråd. Obligatoriskt tillägg för bredband om 51 kr tillkommer.
Boarea: 35 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 1 av 7
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

En minitvåa utöver det vanliga!

Välkommen till detta mysiga boende med 30-talscharm och tilltalande ljusflöde från stora fönster. Lättmöblerade ytor i fint skick och generös balkong med vy över Klara sjö. Nyinstallerad säkerhetsdörr välkomnar in i bostaden där vackra originaldetaljer möter dagens krav på funktion. Här finns goda förvaringsmöjligheter och inbjudande sociala ytor. Köket är funktionellt och erbjuder bra maskinell utrustning. Badrummet är nyligen renoverat och har härlig golvvärme för kyliga dagar. Fina materialval, generös takhöjd och väldisponerade kvadratmetrar gör det här till en minitvåa utöver det vanliga.

Här bor du i populära Brf Kungsklippan som erbjuder både övernattningslägenheter och generösa takterrasser med magnifik vy över Stockholm för föreningsmedlemmarna.

Läget är optimalt med direkt närhet till innerstadens puls samtidigt som grönskan och lugnet finns alldeles utanför dörren. Mycket goda kommunikationer med Centralen på ett par minuters promenadavstånd.

Ansvarig mäklare.

Försäljningschef & Fastighetsmäklare Emma Ramberg
0731-44 43 45 emma.ramberg@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

HALL:

Välkomnade hall med marmorgolv, väggar i vitt och generösa förvaringsmöjligheter. Flera garderober varav en platsbyggd och två stycken med rymliga överskåp. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM:

Ljust lättmöblerat vardagsrum som både rymmer soffgrupp och matbord. Härifrån nås den möblerbara balkongen. Vitlaserad ekparkett på golv och målade väggar i vitt.

KÖK:

Inbjudande kök med gott om förvaring och köksinredning vitt. Välutrustat med häll, ugn, ky/frys och diskmaskin. Målade väggar i vitt och vitlaserad ekparkett på golv.

SOVRUM:

Sovrummet nås från både vardagsrum och kök. Här ryms mindre dubbelsäng och förvaring. Vitlaserad ekparkett och väggar i vitt.

BADRUM:

Fint renoverat badrum med kaklade väggar i vitt och ljusgrå klinker på golv. Golvvärme och handduksvärmare för extra komfort. WC, kommod, spegelskåp, dusch och vikbar duschvägg i glas.

BALKONG:

Möblerbar balkong med vy över Klara sjö.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.