Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Stockholm, Kungsholmen
Igeldammsgatan 22 D, 4 tr
9 495 000 kr som utgångspris
Avgift: 6 298 kr
inkl. värme och vatten. Ett obligatoriskt tillägg för TV och bredband tillkommer om 155 kr/månad. Total månadsavgift blir 6 453 kr.
Boarea: 102 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3.5
Våning: 4 av 6
Hiss: Ja
 

Magisk våning i konverterad industribyggnad anno 1897.

Med ett härligt läge på vackra Kungsholmen alldeles invid S:t Göransparken möter industrialism en tidlös, modern design i denna förnämliga våning som stoltserar om 102 exklusiva kvadratmeter. Detta är synnerligen ett boende i toppklass, beläget på lugn gata med direkt närhet till såväl citys puls som till Karlbergskanalens glittrande vatten. Invändigt förser denna eminenta våning oss med en stilsäker och ljus industriell prägel som vittnar om industribyggnadens ursprung i form av vitpigmenterade trätiljor i ek i samspel med benvita nyanser på väggar och snickerier. Detta ackompanjeras av spektakulära spröjsade fönsterpartier som är målade i en mörk kulör för att rama in det stora ljusinsläppet ytterligare. Addera där till ett modernt platsbyggt kök i öppen planlösning med vida allrumskvadrat och lyxigt badrum med färg och materialval av i dag samt två bra sovrum. Denna oslagbara kombination av attraktivt boende och det perfekta läget får ni bara inte missa! Varmt välkomna på visning.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Regionchef & Partner Magnus Jansson
0731-55 55 36 magnus.jansson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

På fjärde våningen i denna historiska fastighet, inviterar hallen via trygg säkerhetsdörr. Här möts vi av ljusa trätiljor i ek som tillsammans med väggar i sobert benvitt utgör ett genomgående tema för denna industriellt präglade bostad. Självklart är avhängningsmöjligheterna goda och här finns gott om plats för både ytterkläder och skor.

kök:

Härnäst förser den smakfulla köksmiljön oss med utmärkt förvaring bakom släta luckor i samma ljusa färgval som väggar. Eleganta arbetsytor i ljus sten ackompanjeras av underlimmad vask och den kvalitativa maskinparken från Siemens består av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt inbyggd ugn. Härlig köksö adderar till känslan av volym och rymd samt än mer förvaring och arbetsyta. Dessutom binder den samman kök med allrumsytorna ypperligt.

Vardagsrum:

I öppen planlösning med köket finner vi ett generöst tilltaget allrum som stoltserar med ljusa trätiljor i ek och väggar i sobert benvitt samt ett fantastiskt fönsterparti som skänker än mer karaktär åt rummet som med lätthet möbleras med både soffa och matrumsmöblemang om man önskar.

Sovrum:

Kök och vardagsrum visar vägen till våningens båda sovrum. Det första bjuder in med enhetligt trägolv i kombination med väggar i sobert benvitt och ett högt fönsterparti som skänker härligt ljusinsläpp. Här ges plats för både enkelsäng och skrivbord.

Sovrum:

Vägg i vägg är ytterligare ett spatiöst rum beläget. Detta nyttjas med fördel som master bedroom där vacker enhetlig interiör ackompanjeras av fantastiska fönsterpartier samt med access till walk in closet, som i dagsläget nyttjas som kontorsdel med platsbyggt skrivbord som extra bonus. Dubbelsäng och tillhörande möblemang får med lätthet plats. Förvaring finns i generös garderobsmöbel i anslutning till de båda sovrummen.

Badrum:

Badrummet är exklusivt inrett med beige granitkeramik på golv och väggar. Här finns elegant handfat i vitt porslin och generös badrumsspegel ovan, dusch bakom glasvägg, handdukstork och bra med förvaring i öppna hyllplan samt bakom luckor i samma sobra färgval som golv och väggar. Badrummet är även utrustat med klädvårdsavdelning som består av tvättmaskin och torktumlare, snyggt integrerat bakom skåpsdörr.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

1402

Lägenhetsnummer register:

1402

Andel i årsavgift:

2.37 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Isbrytaren 53

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1897

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 99 kWh/m²/år
Energiklass: D
Primärenergital: 103 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2020-03-23

Förening

Namn:

Brf Cigarrfabriken

Organisationsnummer:

769621-7947

E-post adress:

brfcigarrfabriken@gmail.com

Allmänt om föreningen:

Brf Cigarrfabriken är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 50 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt.

Föreningen bildades 2017 (äger marken).

Föreningen tillåter upp till 3 personer som ägare. Den som bor i lägenheten skall om möjligt äga största andelen.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Bredband/TV:

Kabel-TV, bredband och IP-telefoni finns via Ownit och tillkommer som ett obligatoriskt tillägg om 155 kr/månad

Renoveringar:

Under 2021 utfördes åtgärder av fel som framkom under garantibesiktningen gällande dränering, reparationer av lägenheter samt gemensamma utrymmen. Detta finansierades delvis via utökade lån.

Tillåter föreningen delat ägande:

Föreningen tillåter upp till 3 personer som ägare. Den som bor i lägenheten skall om möjligt äga största andelen.

Ekonomi:

Föreningen höjde avgiften med 10% 2022-08-01 vilket är den första höjningen sedan föreningen bildades 2017.

En överlåtelseavgift tas ut om 1 208 kr, som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 483 kr/pant.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Andelstal enligt föreningens ekonomiska förvaltare Viredo. Ospecificerad andel: 2,37292%. Andel årsavgift: 2,37%. Andel insats har ej specificerats av föreningen.

Ett obligatoriskt tillägg för TV och bredband tillkommer om 155 kr/månad. Total månadsavgift blir 6 453 kr.

Enligt föreningens lägenhetsförteckning är bostaden fördelad på 3 rum och kök. Enligt nuvarande planlösning nyttjas bostaden som 3,5 rum och kök.

Säljare informerar om att Pax garderober i hallen och i förrådet, platsbyggt skrivbord, hyllor från Elfa i förråden samt gardinskenor ingår i köpet.
Säljare informerar om att mikrovågsugn ej ingår i köpet.

Kända fel och brister: Fläktens knappbeskrivning har lossnat.

Förråd finns i lägenheten.

Omgivning

Allmänt om området:

Kungsholmen - centralt och grönt. Med lätthet tar du dig över till Vasastan, Norrmalm eller Södermalm via goda kommunikationer, även om allt du kan tänkas behöva finns på holmen. På mysiga spring- och promenadstråk tar du dig hela vägen runt stadsdelen som har en skön blandning av såväl sekelskifte som funkis och nybyggda hus. Norr Mälarstrand är favoriten för många, både vad gäller promenadstråk och vackra byggnader.

Oavsett om du önskar handla på stormarknad eller mindre speceriaffär finns det här. Stadsdelen bjuder ett gott utbud av butiker, med Västermalmsgallerian i spetsen, samt många trevliga caféer och restauranger. Skolor, Systembolaget och gym finns också flertalet.

De som bor på östra delen av Kungsholmen har promenadavstånd till T-Centralen, men den största knutpunkten i stadsdelen är Fridhemsplan. Härifrån går tunnelbanans blå och gröna linjer, vilka båda har fler stationer på Kungsholmen. Utöver tunnelbanan tar du dig enkelt runt med flertalet bussar här.

På hela Kungsholmen råder boendeparkering. För den som inte är skriven på en adress här utgår kostnad på vardagar 07-19 samt lördagar 11-17, i övrigt är det gratis att parkera på gatorna.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.