Stockholm, Kista
Kista Alléväg 11, 4 tr (2-1403)
3 245 000 kr accepterat pris
Avgift: 3 659 kr
Inkl. vatten, värme, kabel-TV och bredband samt bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg för förbrukad el tillkommer.
Boarea: 68.1 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 3
Våning: 4 av 5
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Balkong: Ja
 

Balkong i söderläge mot innergård.

Fyra trappor upp med njutbar gårdsvänd balkong väntar här ett synnerligen smakfullt hem med ett strålande, genomgående ljusinsläpp och luftig, öppen planlösning mellan kök och generösa allrumskvadrat. Ljuspigmenterad parkett från Kährs samspelar med vitmålade, släta väggar och vacker köksinteriör i grått från Vedum. Vidare finner vi två rejäla sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter och ett stilrent helkaklat badrum med dusch och smidig kombitvättmaskin. Här bor du i ett område populärt för innovation och företagande med härliga grönområden i direkt anknytning. En kort promenad från bostaden finner du den blå tunnelbanelinjen som enkelt tar dig in till city på 18 minuter. Kista Galleria ligger bara runt hörnet av bostaden, där du har alla bekvämligheter i 180 butiker, restauranger och caféer.

Visningar.

Tisdag 9 Augusti
18:00 - 18:30
Kvällsvisning.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

3

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

2-1403

Lägenhetsnummer register:

1403

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Stockholm Selfoss 3

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2020

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Grindavik i Kista

Organisationsnummer:

769633-7638

E-post adress:

brf.grindavik@outlook.com

Allmänt om föreningen:

Brf Grindavik i Kista är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 77 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt.

Föreningen köpte fastigheten 2018 (äger marken).

Föreningens gröna innergård delas med grannföreningarna genom ett gemensamhetsanläggningsavtal. Innergården ger en härlig känsla av att bo grönt på cityläge med en lekplats och gröna ytor att umgås på.

Äger föreningen marken:

Föreningen äger marken.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen delar ett varmgarage i källaren med två grannföreningar. Förvaltning för detta hyrs ut externt via Parkando. För mer info om uthyrning se: parkando.se.
Garageplats kan hyras till en kostnad om 1250 kr/månad.

Bredband/TV:

Telia Triple-play finns i varje lägenhet och ingår i avgiften.

Renoveringar:

Då fastigheten är nybyggd finns inga planerade eller beslutade renoveringar.

Tillåter föreningen delat ägande:

Föreningen godkänner en juridisk person som medlem. Föreningen godkänner delat ägande.

Ekonomi:

I dagsläget finns inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar.

En överlåtelseavgift tas ut om 1208 kr, som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 483 kr/pant.

Föreningen har gemensam el. Denna debiteras med tre månaders eftersläpning. Vid överlåtelse debiteras säljare sluträkningen.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av säljaren

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening 2022-06-15. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen före ett köp.

Allmänt om lägenheten

Föreningen har gemensam el. Denna debiteras med tre månaders eftersläpning. Vid överlåtelse debiteras säljare sluträkningen.

Andelstal enligt föreningens ekonomiska förvaltare Nabo. Ospecificerad andel i förening: 1.75913%. Uppgift om andelstal insats har ej specificerats.

Förråd finns i lägenhet.

Omgivning

Allmänt om området:

Kista är ett attraktivt område fullt av utveckling. Området har varit en viktig tyngdpunkt i Stockholm stads översiktsplan, inte minst då Kista Science City blivit Europas största samlingsplats för ICT-företag. Samtidigt som både KTH och SU har lokaler här. I Kista har du även nära till härliga grönområden, däribland Järvafältets naturreservat med motionsslingor och platser för picknick.

Kista Galleria, med dess ca 180 butiker, har öppet kl. 10-21 året runt. Där finner du, utöver det stora shopping-utbudet, bio, bowling, gym, tandläkare och vårdcentral. Listan kan göras lång. Härliga grönområden finns också inom promenadavstånd.

Tunnelbanans blå linje trafikerar tar dig både norrut och genom innerstaden med stopp på T-Centralen, på bara drygt en kvart, och med slutstation Kungsträdgården. Med bil tar dig enkelt ut på både E4 och E18. Flertalet busslinjer går också genom Kista, samt flygbussar som tar dig till både Arlanda och Bromma Flygplats.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.