Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Stockholm, Kista
Kista Gårdsväg 20, plan 0 (1-1003)
2 350 000 kr accepterat pris
Budgivning 2 100 000 kr
Avgift: 2 944 kr
inkl. vatten, värme, kabel-TV och bredband samt bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg för förbrukad el tillkommer.
Boarea: 54 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Uteplats: Ja
 

Moderna och stilrena materialval samt egen uteplats!

På första parkett bjuder denna eleganta tvårummare in med stilfulla materialval såsom ljus Kährsparkett, släta vita väggar och en vacker köksinteriör i grått från Vedum. Bostaden är utmärkt belägen på markplan med stora fönsterpartier och utgång till härlig uteplats. Vidare erbjuds ett inbjudande sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och kombitvättmaskin samt väldisponerade allrumskvadrat i direkt anslutning till köket. Bra med förvaring i flertalet garderober skänker ytterligare komfort. Här bor du i ett område populärt för innovation och företagande med härliga grönområden i direkt anknytning. En kort promenad från bostaden finner du den blå tunnelbanelinjen som enkelt tar dig in till city på 18 minuter. Kista Galleria ligger bara runt hörnet av bostaden, där du har alla bekvämligheter i 180 butiker, restauranger och caféer.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Regionchef & Partner Magnus Jansson
0731-55 55 36 magnus.jansson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen är rymlig och inbjudande med ljus lamellparkett i trestavig ek från Kährs, som tillsammans med vitmålade väggar utgör ett genomgående inslag för hela bostaden. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläderna och även förvaring i en garderob.

Badrum:

Näst på tur står en helkaklad badmiljö, där ljus gråbeige klinker harmonierar med vitkaklade väggar. Välutrustat med spegel, handfat med kommod, wc samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Vardagsrum:

Vidare in inviterar vida allrumskvadrat i öppen planlösning med elegant Vedumkök i sobert grått. Strålande ljus ifrån stora fönsterpartier förstärker det luftiga intrycket, och här inryms med lätthet såväl soffgrupp som middagsbord för familj och vänner. Härifrån når vi även den egna uteplatsen med plats för loungemöblemang och grill.

Kök:

Smakfullt kök från Vedum bjuder på suverän förvaring bakom släta grå luckor. Väl tilltagna arbetsytor med laminatskiva och ett stort fönster skänker rikligt med ljus. Den rostfria maskinella utrustningen består av induktionshäll från Cylinda, varmluftsugn från Cylinda, spiskåpa från Pandora Green Flow, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd från Cylinda.

Sovrum:

Hemmets sovrum kan möbleras med både dubbelsäng och tillhörande möblemang. Två garderober förenklar förvaringen.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

1-1003

Lägenhetsnummer register:

1003

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Stockholm Selfoss 3

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2020

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 64 kWh/m²/år
Energiklass: D
Primärenergital: 80 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2022-04-11

Förening

Namn:

Brf Grindavik i Kista

Organisationsnummer:

769633-7638

E-post adress:

brf.grindavik@outlook.com

Allmänt om föreningen:

Brf Grindavik i Kista är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 77 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt.

Föreningen köpte fastigheten 2018 (äger marken).

Föreningens gröna innergård delas med grannföreningarna genom ett gemensamhetsanläggningsavtal. Innergården ger en härlig känsla av att bo grönt på cityläge med en lekplats och gröna ytor att umgås på.

Äger föreningen marken:

Föreningen äger marken.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen delar ett varmgarage i källaren med två grannföreningar. Förvaltning för detta hyrs ut externt via Parkando. För mer info om uthyrning se: parkando.se.
Garageplats kan hyras till en kostnad om 1250 kr/månad.

Bredband/TV:

Telia Triple-play finns i varje lägenhet och ingår i avgiften.

Renoveringar:

Då fastigheten är nybyggd finns inga planerade eller beslutade renoveringar.

Tillåter föreningen delat ägande:

Föreningen godkänner en juridisk person som medlem. Föreningen godkänner delat ägande.

Ekonomi:

I dagsläget finns inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar.

En överlåtelseavgift tas ut om 1208 kr, som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 483 kr/pant.

Föreningen har gemensam el. Denna debiteras med tre månaders eftersläpning. Vid överlåtelse debiteras säljare sluträkningen.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av säljaren

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening 2022-06-15. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen före ett köp.

Allmänt om lägenheten

Föreningen har gemensam el. Denna debiteras med tre månaders eftersläpning. Vid överlåtelse debiteras säljare sluträkningen.

Uppgift om andelstal enligt föreningens ekonomiska förvaltare Nabo. Ospecificerad andel i förening: 1,39491%. Uppgift om andelstal insats har ej specificerats.

Säljare informerar om att garderober och hatthylla ingår i köpet.

Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett källarförråd.

Omgivning

Allmänt om området:

Kista är ett attraktivt område fullt av utveckling. Området har varit en viktig tyngdpunkt i Stockholm stads översiktsplan, inte minst då Kista Science City blivit Europas största samlingsplats för ICT-företag. Samtidigt som både KTH och SU har lokaler här. I Kista har du även nära till härliga grönområden, däribland Järvafältets naturreservat med motionsslingor och platser för picknick.

Kista Galleria, med dess ca 180 butiker, har öppet kl. 10-21 året runt. Där finner du, utöver det stora shopping-utbudet, bio, bowling, gym, tandläkare och vårdcentral. Listan kan göras lång. Härliga grönområden finns också inom promenadavstånd.

Tunnelbanans blå linje trafikerar tar dig både norrut och genom innerstaden med stopp på T-Centralen, på bara drygt en kvart, och med slutstation Kungsträdgården. Med bil tar dig enkelt ut på både E4 och E18. Flertalet busslinjer går också genom Kista, samt flygbussar som tar dig till både Arlanda och Bromma Flygplats.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.