Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Stockholm, Kista
Kista Gårdsväg 16, 1 tr
2 350 000 kr utgångspris
Avgift: 3 050 kr
Inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband. Förbrukning av el tillkommer.
Boarea: 47 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 1 av 5
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Balkong: Ja
 

Tilltalande och stilren tvårummare med njutbar balkong!

I denna magnifika tvårummare med njutbar balkong i söderläge väntar ett synnerligen smakfullt hem med ett strålande ljusinsläpp och luftig, öppen planlösning mellan kök och generösa allrumskvadrat. Ljuspigmenterad parkett från Kährs samspelar med vitmålade, släta väggar och vacker köksinteriör i grått från Vedum. Vidare finner vi ett inbjudande sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter samt ett stilrent helkaklat badrum med dusch och smidig kombitvättmaskin. Här bor du i ett område populärt för innovation och företagande med härliga grönområden i direkt anknytning. En kort promenad från bostaden finner du den blå tunnelbanelinjen som enkelt tar dig in till city på 18 minuter. Kista Galleria ligger bara runt hörnet av bostaden, där du har alla bekvämligheter i 180 butiker, restauranger och caféer.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Saliba Zakaria
0739-09 08 82 saliba.zakaria@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen är rymlig och inbjudande med ljus lamellparkett i trestavig ek från Kährs, som tillsammans med vitmålade väggar utgör ett genomgående inslag för hela bostaden. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläderna och även bra förvaring i garderober.

Badrum:

Badrummet är beläget direkt rakt fram, med ljus gråbeige klinker och helkaklade väggar. Här finner vi dusch, handfat med kommod, wc samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Vardagsrum:

I öppen planlösning med köket väntar generösa allrumskvadrat, där ljuset strömmar in från stora fönsterpartier och plats medges för såväl soffgrupp som middagsbord i anslutning till köket.

Kök:

Vidare in åtnjuts en smakfull köksinteriör från Vedum med fin förvaring bakom släta luckor i elegant grått. Bra arbetsytor i laminat med vitt kakel ovanför samt rostfri maskinell utrustning bestående av kyl/frys från Cylinda, varmluftsugn från Cylinda, spiskåpa från Pandora Green Flow, diskmaskin samt induktionshäll från Cylinda.

Sovrum:

Sovrummet är trivsamt och inbjudande med ljusa fönsterpartier. I rummet finns gott om plats för dubbelsäng och förvaring.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

1-1105

Lägenhetsnummer register:

1105

Andel i förening:

1.78974 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Stockholm Selfoss 2

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2020

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 64 kWh/m²/år
Energiklass: C
Primärenergital: 82 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2020-02-27

Förening

Namn:

Brf Reykjavik i Kista

Organisationsnummer:

769633-7620

Allmänt om föreningen:

En kort promenad från Kista Galleria finns Brf Reykjavik, som är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 69 lägenheter, som samtliga upplåts med bostadsrätt.

Föreningens gröna innergård delas med grannföreningarna genom ett gemensamhetsanläggningsavtal. Innergården ger en härlig känsla av att bo grönt på cityläge, med en lekplats och gröna ytor att umgås på.

Föreningen köpte fastigheten 2017 (äger marken).

Samtliga lägenheter har egna abonnemang för hushållsel.

Äger föreningen marken:

Föreningen äger marken.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen delar ett varmgarage i källaren (Hellagaraget) med två grannföreningar. Förvaltning för detta hyrs ut externt via Parkando. För mer info om uthyrning se: parkando.se.
Brf Reykjavik förfogar över 22 st. platser till en kostnad om ca 1 200 kr/mån.

Bredband/TV:

Telia Tripleplay finns i varje lägenhet, kostnaden ingår i månadsavgiften.

Renoveringar:

Byggnaden färdigställdes med inflyttning under 2020.

Tillåter föreningen delat ägande:

Föreningen godkänner delat ägande.

Ekonomi:

I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar, se gärna den ekonomiska planen.

En överlåtelseavgift tas ut om 1208 kr, som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 483 kr/pant.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av säljaren

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningsinformationen är inhämtad ifrån berörd förening 2022-03-04. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen före ett köp.

Allmänt om lägenheten

Andelstal enligt föreningens ekonomiska förvaltare Nabo. Bostadsrättsandel i förening: 1,78974%. Andel insats och andel av årsavgift har ej specificerats av föreningen.

Kända fel och brister: Mindre spricka i vägghörn i sovrum.

Förråd finns.

Omgivning

Allmänt om området:

Kista är ett attraktivt område fullt av utveckling. Området har varit en viktig tyngdpunkt i Stockholm stads översiktsplan, inte minst då Kista Science City blivit Europas största samlingsplats för ICT-företag. Samtidigt som både KTH och SU har lokaler här. I Kista har du även nära till härliga grönområden, däribland Järvafältets naturreservat med motionsslingor och platser för picknick.

Kista Galleria, med dess ca 180 butiker, har öppet kl. 10-21 året runt. Där finner du, utöver det stora shopping-utbudet, bio, bowling, gym, tandläkare och vårdcentral. Listan kan göras lång. Härliga grönområden finns också inom promenadavstånd.

Tunnelbanans blå linje trafikerar tar dig både norrut och genom innerstaden med stopp på T-Centralen, på bara drygt en kvart, och med slutstation Kungsträdgården. Med bil tar dig enkelt ut på både E4 och E18. Flertalet busslinjer går också genom Kista, samt flygbussar som tar dig till både Arlanda och Bromma Flygplats.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.