Stockholm, Kista
Kista Alléväg 9, 1 tr
3 600 000 kr accepterat pris
Avgift: 4 826 kr
Inkl. vatten, värme, kabel-TV och bredband samt bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg för förbrukad el tillkommer.
Boarea: 91 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 1 av 5
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Balkong: Ja
 

Väldisponerad fyrarummare med stilrena materialval och njutbar balkong!

En trappa upp med njutbar gårdsvänd balkong väntar här ett synnerligen smakfullt hem med ett strålande, genomgående ljusinsläpp och luftig, öppen planlösning mellan kök och generösa allrumskvadrat. Ljuspigmenterad parkett från Kährs samspelar med vitmålade, släta väggar och vacker köksinteriör i grått från Vedum. Vidare finner vi tre rejäla sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter och ett stilrent helkaklat badrum med dusch och smidig kombitvättmaskin. Här bor du i ett område populärt för innovation och företagande med härliga grönområden i direkt anknytning. En kort promenad från bostaden finner du den blå tunnelbanelinjen som enkelt tar dig in till city på 18 minuter. I dagsläget pågår även byggnationen av tvärbanan, som kommer vara klar inom kort. Detta kommer innebära endast en 15 minuters promenad till pendeltåg eller också tar du bussen som stannar alldeles utanför huset. Är du sugen på shopping ligger Kista Galleria bara runt hörnet av bostaden, där du har alla bekvämligheter i 180 butiker, restauranger och caféer.

Visningar.

Måndag 4 Juli
19:45 - 20:45
Måndagsvisning.
Anmäl mig
Tisdag 5 Juli
19:15 - 19:45
Kvällsvisning.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen är rymlig och inbjudande med ljus lamellparkett i trestavig ek från Kährs, som tillsammans med vitmålade väggar utgör ett genomgående inslag för hela bostaden. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläderna och även förvaring i en garderob.

Sovrum:

På vänster hand nås ett av sovrummen, här med möjlighet till både säng och skrivbord om man så önskar. Två garderober ombesörjer klädförvaringen och som extra bonus erbjuds ett rymligt förråd med fönster. Detta förråd går även utmärkt att använda som hemmakontor.

Vardagsrum:

Vidare in inviterar vida allrumskvadrat i öppen planlösning med elegant Vedumkök i sobert grått. Strålande ljus ifrån stora fönsterpartier förstärker det luftiga intrycket, och här inryms med lätthet såväl soffgrupp och ett par sköna fåtöljer som middagsbord för familj och vänner.

Kök:

Smakfullt kök från Vedum, som bjuder på suverän förvaring bakom släta grå luckor. Väl tilltagna arbetsytor med laminatskiva och ett stort fönster skänker rikligt med ljus. Den rostfria maskinella utrustningen består av induktionshäll från Cylinda, varmluftsugn från Cylinda, spiskåpa från Pandora Green Flow, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd från Cylinda.

Badrum:

Näst på tur står en helkaklad badmiljö, där ljus gråbeige klinker harmonierar med vitkaklade väggar. Välutrustat med spegel, handfat med kommod, wc samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Sovrum:

Hemmets största sovrum nyttjas med fördel som master bedroom, och möbleras enkelt med både dubbelsäng och tillhörande möblemang. Tre garderober förenklar förvaringen och utanför dörren finns även en rejäl klädkammare som ytterligare förvaringskomplement.

Sovrum:

Även det tredje sovrummet är av god storlek och lämpar sig väl för barnrum eller gästrum. Härifrån når vi även den mysiga balkongen som är vänd mot föreningens underbara, gemensamma gårdsmiljö.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

3-1101

Lägenhetsnummer register:

1101

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Stockholm Selfoss 3

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2020

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Grindavik i Kista

Organisationsnummer:

769633-7638

E-post adress:

brf.grindavik@outlook.com

Allmänt om föreningen:

Brf Grindavik i Kista är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 77 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt.

Föreningen köpte fastigheten 2018 (äger marken).

Föreningens gröna innergård delas med grannföreningarna genom ett gemensamhetsanläggningsavtal. Innergården ger en härlig känsla av att bo grönt på cityläge med en lekplats och gröna ytor att umgås på.

Äger föreningen marken:

Föreningen äger marken.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen delar ett varmgarage i källaren med två grannföreningar. Förvaltning för detta hyrs ut externt via Parkando. För mer info om uthyrning se: parkando.se.
Garageplats kan hyras till en kostnad om 1250 kr/månad.

Bredband/TV:

Telia Triple-play finns i varje lägenhet och ingår i avgiften.

Renoveringar:

Då fastigheten är nybyggd finns inga planerade eller beslutade renoveringar.

Tillåter föreningen delat ägande:

Föreningen godkänner en juridisk person som medlem. Föreningen godkänner delat ägande.

Ekonomi:

I dagsläget finns inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar.

En överlåtelseavgift tas ut om 1208 kr, som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 483 kr/pant.

Föreningen har gemensam el. Denna debiteras med tre månaders eftersläpning. Vid överlåtelse debiteras säljare sluträkningen.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av säljaren

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening 2022-06-15. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen före ett köp.

Allmänt om lägenheten

Föreningen har gemensam el. Denna debiteras med tre månaders eftersläpning. Vid överlåtelse debiteras säljare sluträkningen.

Andelstal enligt föreningens ekonomiska förvaltare Nabo. Bostadsrättsandel i förening: 2,35327%. Uppgift om andelstal insats och andelstal av årsavgift har ej specificerats.

Förråd finns i lägenhet.

Säljaren informerar om att ytterligare dörr i oanvänt skick tillhörande lägenheten finns i klädkammaren.

Säljare informerar om att hatthylla, garderober och torktumlare/tvättmaskin ingår i köpet.

Omgivning

Allmänt om området:

Kista är ett attraktivt område fullt av utveckling. Området har varit en viktig tyngdpunkt i Stockholm stads översiktsplan, inte minst då Kista Science City blivit Europas största samlingsplats för ICT-företag. Samtidigt som både KTH och SU har lokaler här. I Kista har du även nära till härliga grönområden, däribland Järvafältets naturreservat med motionsslingor och platser för picknick.

Kista Galleria, med dess ca 180 butiker, har öppet kl. 10-21 året runt. Där finner du, utöver det stora shopping-utbudet, bio, bowling, gym, tandläkare och vårdcentral. Listan kan göras lång. Härliga grönområden finns också inom promenadavstånd.

Tunnelbanans blå linje trafikerar tar dig både norrut och genom innerstaden med stopp på T-Centralen, på bara drygt en kvart, och med slutstation Kungsträdgården. Med bil tar dig enkelt ut på både E4 och E18. Flertalet busslinjer går också genom Kista, samt flygbussar som tar dig till både Arlanda och Bromma Flygplats.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.