Järfälla, Jakobsberg
Eriksgränd 9, 5 tr (5-1502)
1 645 000 kr som utgångspris
Avgift: 2 569 kr
inkl. värme och kallvatten. Varmvatten och hushållsel debiteras efter förbrukning.
Boarea: 34 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 1
Våning: 5 av 6
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Balkong: Ja
 

Nyproducerat och kvadratsmart med njutbar balkong!

På femte våningen med njutbar balkong väntar här ett synnerligen smakfullt hem med yteffektiva kvadrat och luftig, öppen planlösning mellan kök och generösa allrumskvadrat. Klassisk trestavig parkett samspelar med vitmålade, släta väggar och vacker köksinteriör från Vedum. Vidare finner vi ett stilrent helkaklat badrum med dusch och smidig kombitvättmaskin. Här bor du nära naturen med alla möjligheter till rekreation och sport. Järfälla sportcenter erbjuder både sporthall, simhall, tennisbanor, fotbollsplaner och ishall. Föredrar du utomhusaktiviteter finns naturreservatet Järvafältet med flertalet vackra promenad- och joggingstråk. I Görvälns naturreservat strövar du fritt med vy över Mälaren. Badar gör du vid härliga Görvälnsbadet. Vintertid kan du ta en skridskotur på Mälaren och i Bruket finns slalombackar och längdskidåkningsspår. I närliggande Jakobsbergs centrum finns ett hundratal butiker och gott om restauranger. Bara ett stenkast bort finner du Barkarby Handelsplats där du har Stockholm Quality Outlet, Ikea samt över 80 butiker. Kommunikationerna är goda oavsett om du väljer bil, cykel eller kollektiva färdmedel. Bussen har du bokstavligt talat direkt utanför dörren, garageplatser finns att hyra och med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholms central. Föredrar du att ta cykeln till jobbet finns här mängder av cykelvägar som omsluter och förenar.

OBS! Bilderna är tagna från nyproduktionsprojektet!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Regionchef & Partner Magnus Jansson
0731-55 55 36 magnus.jansson@croisette.se

Visningar.

Onsdag 29 Mars
17:00 - 17:30
Kvällsvisning.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen är rymlig och inbjudande med tålig klinker på golv som några steg längre in övergår i trestavig ekparkett, som tillsammans med vitmålade väggar utgör ett genomgående inslag för hela bostaden. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläderna och även förvaring i en garderob.

Badrum:

Näst på tur står en helkaklad badmiljö, där grå klinker från Centro harmonierar med vitkaklade väggar. Välutrustat med spegel, handfat, wc och dusch med vikdörrar i glas samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Kök:

Smakfullt och kvalitativt kök från Vedum bjuder på suverän förvaring bakom släta luckor i sand och väl tilltagna arbetsytor med laminatskiva i grått och vitt kakel ovan. Den maskinella utrustningen i vitt från Cylinda består av spis med häll, fläkt, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Allrum:

Vidare in inviterar vida allrumskvadrat i öppen planlösning med det eleganta Vedumköket. Här inryms med lätthet såväl soffgrupp som middagsbord för familj och vänner. Strålande ljus ifrån stora fönsterpartier förstärker det luftiga intrycket, som ackompanjeras av helglasad terrassdörr som leder vidare ut till den njutbara balkongen.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.