Järfälla, Jakobsberg
Snapphanevägen 33 A, 7 tr (visningslägenhet för Brf Jakobs Trädgård)
Avgift: 4 293 kr
inkl värme och kallvatten. Varmvatten och hushållsel debiteras efter förbrukning. Till månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om ca 190 sek för föreningens gemensamma bilpool.
Boarea: 80 m2
Rum: 4
Våning: 7 av 8
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Visningslägenhet för Brf Jakobs Trädgård.

Med naturen som fond finns nu möjligheten att förvärva ditt nästa drömboende. Vad sägs om egen uteplats, dubbla balkonger eller hörnläge? Tilltalande och yteffektiva planlösningar med kvadratmeterna på rätta ställena.

Lägenheterna inreds med vacker ekparkett och klassiskt vita väggar, kvalitativt kök från Vedum och helkaklat badrum med klinker från Centro. Givetvis finns tvättmöjligheter i varje lägenhet.

Här bor du nära naturen med alla möjligheter till rekreation och sport. Järfälla sportcenter erbjuder både sporthall, simhall, tennisbanor, fotbollsplaner och ishall. Föredrar du utomhusaktiviteter finns naturreservatet Järvafältet med flertalet vackra promenad- och joggingstråk. I Görvälns naturreservat strövar du fritt med vy över Mälaren. Badar gör du vid härliga Görvälnsbadet. Vintertid kan du ta en skridskotur på Mälaren och i Bruket finns slalombackar och längdskidåkningsspår.

I närliggande Jakobsbergs centrum finns ett hundratal butiker och gott om restauranger. Bara ett stenkast bort finner du Barkarby Handelsplats där du har Stockholm Quality Outlet, Ikea samt över 80 butiker.

Kommunikationerna är goda oavsett om du väljer bil, cykel eller kollektiva färdmedel. Bussen har du bokstavligt talat direkt utanför dörren, garageplatser finns att hyra och med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholms central. Föredrar du att ta cykeln till jobbet finns här mängder av cykelvägar som omsluter och förenar.

Missa inte boväljaren där du kan se alla bostädernas placering nedan.

https://www.studiosuperb.net/unitsappv2/tt5fz8te

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Regionchef & Partner Magnus Jansson
0731-55 55 36 magnus.jansson@vaningen.se

Visningar.

Onsdag 24 Augusti
18:00 - 18:30
Kvällsvisning
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

4

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

1705

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2022

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Allmänt om lägenheten

Försäljningsprocessen
Du kan reservera en bostad i tre dagar utan kostnad. Det går också att ställa sig i kö på bostäder som står som reserverade.

Förhandsavtal
Första steget är att vi upprättar ett förhandsavtal, ett avtal mellan dig och föreningen. Ett förhandsavtal är ett juridiskt bindande avtal och i samband med detta avtal faktureras en dellikvid på 100 000:-
Eftersom köpet är bindande så behöver du redan nu ta kontakt med din bank för ett lånelöfte.
Du hittar föreningens kostnadskalkyl som länk längre ned på sidan. Denna kostnadskalkyl behöver din bank som underlag för att bevilja ditt lånelöfte.

Upplåtelseavtal
Ca tre månader innan inflyttning tecknar vi upplåtelseavtal.
Då är även föreningens ekonomiska plan klar.

Vår förhoppning är materialet här på sidan med länkar skall ge dig en så tydlig bild som möjligt bostäderna. Hör gärna av dig med eventuella frågor och funderingar till mig!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.