Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Vingåker, Vingåker
Erik Dahlbergsvägen 22B
350 000 kr
Avgift: 3 647 kr
inkl. värme, vatten, fiber-TV samt bostadsrättstillägg
Boarea: 51 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 2 av 2
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Tvåa på Erik Dahlbergsvägen med rymlig balkong!

På Erik Dahlbergsvägen 22B välkomnas vi in i denna tvåa som är belägen på våning två. Bostaden är om 51 kvm och kostar er 3 647 kr i månaden och då ingår värme, vatten, fiber-TV samt bostadsrättstillägget. Med fönster i två motsatta väderstreck får man här ett härligt dagsljus och den rymliga och härliga balkongen ger er extra utrymme. Här finns möjlighet att skapa er egna personliga stil och design, och med lite renoveringsinsatser kan ni skapa er ett hem ni verkligen kan kalla ert eget. Vardagsrum och sovrum är rymliga med gott om plats för alla era ting och köket med sina snedställda och karaktäristiska överskåp i original blir en charmig funkisdetalj. Som sig bör finns här goda förvaringsmöjligheter i form av tre inbyggda garderober och skulle inte det räcka till så finns källarförråd och matkällarförråd att tillgå.
Här bor ni i lugna kvarter med närhet till centrum med alla dess bekvämligheter samt tågstation med bra pendlingsmöjligheter. Välkommen med er intresseanmälan!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Emma Ivinger
0707-18 06 32 emma.ivinger@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

I hallen ligger det en plastmatta och väggarna är tapetserade. Här finns plats för av hängning samt en inbyggd garderob.

Sovrum:

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här ligger det en plastmatta och väggarna är tapetserade. Från sovrummet når man bostadens balkong. En inbyggd garderob finns i rummet.

Vardagsrum:

Vardagsrum med stora fönsterpartier och plats för både soffgrupp och matgrupp. Här ligger det ett plastgolv och väggarna är tapetserade.

Kök:

Kök med matplats i direkt anslutning. Här ligger det en plastmatta och väggarna är tapetserade. Köket är utrustat med ugn med spis, fläkt samt kyl/frys. Vid matplatsen finns en inbyggd garderob.

Duschrum:

I duschrummet ligger det en våtrumsmatta och på väggarna är det våtrumstapet. Duschrummet är utrustat med wc, tvättställ, spegelskåp och dusch.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.