Oxelösund, Frösäng
Frösängsvägen 94
895 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 115 kr
inkl värme, vatten och Kabel-TV samt bredband.
Boarea: 78 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 3 av 3
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Välplanerad trerummare med inglasad balkong!

Högt upp i huset på våning tre presenterar vi en optimalt disponerad trerummare i populära Frösäng! Här lockar ljusa väggar och fina golv i kombination med ett välhållet kök och helkaklat badrum. Addera därtill goda förvaringsmöjligheter i garderober och balkong i österläge med sol hela förmiddagen. Här bor du i lummiga omgivningar i stabil HSB förening! Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Madeleine Jansson
0734-40 21 04 madeleine.jansson@vaningen.se

Visningar.

Onsdag 24 Augusti
18:15 - 18:45
Bokad visning. Anmälan via formuläret på vår hemsida. Varmt Välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Stig in i denna rymliga trerummare belägen på våning tre i välhållet skick. Här bjuds det på planerade kvadratmetrar som vackert samspelar med ett härligt ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Vi startar i hallen som öppnar upp mot lägenhetens rum med ljusa väggar och under fötterna vilar ett laminatgolv. Här finns även gott om förvaring i generösa garderober.

Kök:

Till vänster finner vi det välhållna köket, laminatgolv pryder golvet och väggarna är ljusa. Köksinredning i i vitt med arbetsbänk i laminat med ljust kakel ovan. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn och diskmaskin samt fläkt. Generösa skåp med utmärkt förvaring och rummet känns ljust och trevligt med två fönster och lagom plats för ett matbord.

Sovrum 1:

Vägg i vägg med köket finner vi sovrummet som är väl tilltaget i storlek. Här får sovrumsmöblemanget plats utan bekymmer och utan att sätta rymligheten på spel. Under fötterna vilar ett laminatgolv och väggarna är ljusa.

Vardagsrum:

Vardagsrummet är luftigt med ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet och balkong i österläge med sol hela förmiddagen. Här har vi ljusa väggar och ett parkettgolv. I rummet finns bra ytor för soffmöblemang, tv-bänk och extra hyllförvaring samt matbord om det önskas.

I bostaden finns ett till sovrum som idag disponeras som barnrum men går utmärkt att nyttja som sovrum eller arbetsrum. Ytorna finns, nyttja dem till dina möbleringsbehov!

Badrum:

Klinker på golv och helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med kommod med spegelskåp ovan, takdusch och toalett.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

5-2122-1-54-6

Lägenhetsnummer register:

1301

Andel i förening:

1.3902 %

Inre reparationsfond:

4809 kr

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Byggnadstyp:

flerbostadshus

Byggnadsår:

1967

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Energideklaration:

Energiklass: D
Primärenergital: 105 kWh/m²/år
Utförd
Elförbrukning: 4 536kWh/år
Datum: 2019-09-22

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

3st

Elkostnad:

8 076 kr/år

Försäkring:

2 820 kr/år

Total driftkostnad:

10 896 kr/år

Kommentar:

Observera driftskostnader är individuella och varierar mellan olika hushåll.

Förening

Namn:

HSB Brf Harsyran i Oxelösund

Organisationsnummer:

719000-2142

Allmänt om föreningen:

HSB Brf Harsyran är en äkta bostadsrättsföreningen och bildades när fastigheten byggdes och är belägen på Frösängsvägen 78-98 där de äger marken. Föreningen består av flerbostadshus om tre våningar med 70 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns även 30 lokaler/förråd. Fastigheten är uppförd år 1967.

HSB sköter den ekonomiska och tekniska förvaltningen.

i föreningen finns det tre tvättstugor. Det finns även cykelförråd, barnvagnsrum, föreningslokal, snickarverkstad, extra förråd samt miljörum. I föreningen finns även gemensamgrill under sommarhalvåret och lekplats.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

I föreningen finns 36 garageplatser och 38 parkeringsplatser. Garageplatserna kostar ca 250 kr/mån och parkeringsplatserna ca 150 kr/mån. Separat kösystem tillämpas. Det finns även parkeringar längst med gatan.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till Kabel-TV via Tele2 (gamla ComHem), grundutbudet ingår. Föreningen är ansluten till bredband via Tele2, ingår i avgiften.

Renoveringar:

2000 Målning av trapphus och källare. Fläktar
2002 Balkongrenovering
2009 Miljöhus för sopsortering
2010 Stamrenovering samt renovering av badrum
2012 Omläggning av fjärrvärmenätet
2013 Säkerhetsdörrar. Nya saker till lekplats
2014 Fiberanslutning via stadsnätet
2015 Nya armaturer i trapphus och källare. Ny belysning utomhus på fasader och i stolpar. Nya tvättmaskiner
2016 Uteplatser
2017 Brandgasventilation och brandgastätning
2018 Isolering vind
2018 Nya garageportar, byte av stolparmaturer
2019 Nya elstolpar vid p-plats, även 4 laddstolpar för elbil. Nya entréportar.
2020 Byte av källardörrar. Cykelförrådsbyggnad.

Föreningen har beslutat om att inför gemensam el, det kommer införas under våren/sommar 2022.


Kommande renoveringar: Föreningen kommer genomföra renovering av stammar i källaren, inga vidare beslut tagna i dagsläget. Föreningen följer underhållsplan.

Ekonomi:

Föreningen höjde avgifterna med 3% den 1 januari 2011. Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar.

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Medlemsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person vilket återfås vid utträde, samt en avgift om ca 150 kr/hushåll och år. Ansökan om medlemskap görs på www.hsb.se

Överlåtelseavgift om 1208 kr betalas av köparen samt pantsättningsavgift om 483 kr betalas av pantsättaren och tas ut enligt gällande stadgar.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening, uppdaterad 2022-04-20. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Till lägenheten disponeras ett matkällarförråd och ett källarförråd.

I energideklarationer upprättade efter 1 januari 2019 anges energiprestanda baserad på byggnadens primärenergianvändning (energiprestanda, primärenergital). Tidigare energiprestanda beskrivs nu som specifik energianvändning.

Omgivning

Allmänt om området:

Området är uppdelat i nedre och övre Frösäng och här finns både bostadsrätter och hyresrätter. Det är cykel och gångavstånd till Oxelösunds centrum där det finns flera olika butiker. Det är även nära till fina grönområden. I Frösäng finns en pizzeria. Här bor både barnfamiljer, par och äldre.

Närservice:

Det finns en livsmedelsbutik i området, Matöppet. Barnomsorg finns i området, Frösängs förskola. Det är nära till Ramdalsskolan med årskurserna F-6 och även lätt att ta sig till sport och simhall.

Kommunikation:

Busshållplats finns i området. Stadsbuss nr 715

Parkering:

Parkering finns i området

Övrigt:

Oxelösund med sina drygt 12 000 invånare ligger vid Östersjöns kust en timme söder om Stockholm. Läget vid havet ger fantastiska möjligheter till havsbad, segling, kajakpaddling och skärgårdsnatur. Oxelösund är också kontrasternas stad. Här möter det småskaliga det storskaliga. Industri möter natur. Motorväg möter hav.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.