Objektet är sålt.
Slutpris: 2 812 500 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Tessin/Fågelbo
Domänvägen 20
Boarea: 117 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 4 av 4 Trevlig lägenhet högst upp i huset.
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Häftig penthouse-lägenhet med två balkonger som ger soligt läge 100% av tiden!

Välkommen till denna superfräscha och välplanerade penthouse-lägenhet i den välskötta Brf Bläckhornet 2! Denna bostad har bra planlösning, stort och välplanerat kök med stor matplats och tre bra sovrum varav det ena har egen balkong med morgonsol. Snygg och enhetlig färgsättning och snygga golv i ekparkett genomgående i hela lägenheten. Hög standard på badrum, wc och kök från premiumtillverkaren Vedum. Denna moderna och välskötta brf-förening har givetvis hiss!

Vidare har bostaden två balkonger - den ena med morgonsol och den andra med eftermiddagssol. Det är tillåtet att glasa in båda balkongerna för den som önskar. Egen parkeringsplats som ingår - och det finns ytterligare p-platser att hyra.

Brf bläckhornet 2 är en välrenommerad förening med hög standard. Styrelsen planerar för att i framtiden installera solceller och laddstolpar.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Alexander Kjellström
0707-60 80 03 alexander.kjellstrom@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.