Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Rosenkälla
Ängstugevägen 43
Boarea: 63 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 3 av 3
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Tvåa högst upp i huset

Söker du efter en fräsch lägenhet i populära Rosenkälla? Då kan du sluta leta, för här har du en riktigt fin 2:a högst upp i huset med lugnt och trivsamt läge.
Med ljusa fina ytskikt och harmoniserande laminat och parkettgolv ger den här lägenheten en lugn och rofylld känsla. Känslan förstärks ytterligare av att sovrum, kök och balkong har läge som vetter mot skogen. Lägenheten har en rymlig planlösning och är nyligen renoverad och genomgående fräsch. Köket har vita snickerier och vitrinskåp, ljusa bänkskivor i trä och angränsande matplats har utrymme för matbord och stolar för 4-6 personer. Badrummet är ljust och fint med fönster, dusch och tvättmaskin.
Med goda kommunikationer och butiken Tempo alldeles runt husknuten och restauranger i närheten är detta ett bekvämt boende. En kort promenad bort når du både centrum, hamnen och Rosvalla arenor med bl.a ishallar, boulebanor, bowlingbanor, och en multihall för sport, mässor och konserter. Cykelavstånd till vackra Labroängar som är ett vackert kuperat landskap med öppna ängs- och betesmarker. På sommaren kan man enkelt och snabbt ta sig ut till klippor vid havet. Pendlar du når du E4 i norr och södergående riktning endast ett par minuters bilfärd bort.

Kort och gott, detta är ett dröm boende för dig som vill ha ett lugnt läge men ändå närhet till allt.

Varmt välkommen på visning av Ängstugevägen 43!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Anette Siljelin
0728-57 02 22 anette.siljelin@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.