Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Nyköping, Östra Bergen
Östra Bergsgatan 25
2 595 000 kr utgångspris
Avgift: 4 080 kr
I avgiften ingår bredband/TV
Boarea: 91 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 2 av 3
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Nyrenoverat med lugnt läge i Östra Bergen!

I lummiga Östra Bergen, med adress Östra Bergsgatan 25, finns denna mysiga och nyrenoverade lägenhet om 91 kvm med trevlig balkong i sydväst. Fyra rum och kök med matplats i en trivsam planlösning. Välkomnande hall med kappdel och garderober samt en inre delvis möblerbar del och klädkammare, 3 sovrum, kök med matplats samt vardagsrum med utgång till balkong med soligt läge i sydväst. Här finns även en WC/dusch samt en separat gästtoalett. Bra och välskött bostadsrättsförening med centralt och lugnt läge i Östra Bergen med närhet till såväl matbutiker, restauranger och fina promenadstråk. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för denna fina lägenhet på Östra Bergsgatan 25!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Anna Göthéus
0724-02 80 00 anna.gotheus@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

4

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

5-2020-1-15-3

Lägenhetsnummer register:

1101

Andel i förening:

2.90159 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerfamiljshus

Byggnadsår:

1961

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Självdrag

Energideklaration:

Energiklass: E
Primärenergital: 123 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2018-07-13

Förening

Namn:

HSB Brf Haren i Nyköping

Organisationsnummer:

719000-2282

Allmänt om föreningen:

HSB Brf Haren i Nyköping äger och förvaltar fastigheten Haren 4 i Nyköping, med därpå år 1961 uppfört flerbostadshus och upplåter 51 bostadslägenheter med bostadsrätt med en total bostadsyta om ca 3 000 kvm, samt 3 lokaler, 15 garage och 9 parkeringsplatser med hyresrätt. Adresserna är Östra Bergsgatan 23-33.

Föreningens stadgar har registrerats hos bolagsverket den 16 maj 2006.
Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår styrelseansvar samt försäkring mot ohyra. I försäkringen ingår även bostadsrättstillägg. Observera att denna inte ersätter hemförsäkringen.

Gemensamhetslokal finns att hyra.

Föreningen har genomfört en mängd olika renoveringar under åren, bla stambyte 2003, fönster 2007 samt balkongrenovering 2017. Se årsredovisningen för en fullständig lista.

Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sker genom HSB Sörmland. Föreningen har en 10-årig underhållsplan som löpande utvärderas. Under det kommande året skall taken renoveras. Det är inte aktuellt med någon avgiftsförändring. Det är för närvarande kö till både garage o p-platser

Observera att vissa uppgifter i föreningsbeskrivningen har aktualitet i april 2022 uppdaterat av AlKj

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Det finns 15 garageplatser och 9 parkeringsplatser. Därutöver finns det också boendeparkering i stadsdelen.

Bredband/TV:

Föreningen har Bredband 250/250 samt kabel-tv grundutbud med 17 kanaler genom Telenor. Detta ingår i månadsavgiften.

Överlåtelseavgift:

1183 kr betalas av säljaren

Pantsättningsavgift:

473 kr betalas av köparen

Omgivning

Allmänt om området:

I den centralaste delen på öster hittar man mysiga caféer, restauranger, pubar ,frisörsalonger, livsmedelsbutik och bank. På dagtid är öster den lite lugnare delen av centrum. Hit tar man en promenad och myser på ett café. När helgen kommer går man till O´Learys för att titta på sport och till McEwans för att lyssna på livemusik.

På sommaren ordnas musikevenemang i Gripsholmsparken som ligger i östra änden av Storgatan. Här kan man träffas för en picknick, sola eller läsa en bok. Intill parken ligger Östra skolan för åk 1-6 och Sporthallen för handboll, basket innebandy osv.

På öster finns både lägenheter och villor. Vill man bo i lägenhet väljer man antingen att bo i centrum eller i ett av de många flerfamiljshusen i populära Östra Bergen eller i området längs Ringvägen. Vill man bo i villa finns flera trevliga villaområden, bland annat Östra villastaden, en trädgårdsstad med framförallt trävillor från omkring 1920-talet. Öster är området för de som vill ha nära till stadens utbud men ändå bo lugnt.Östra skolan årskurs 1-6. I närområdet Fågelbo finns Nyköpings två högstadium som består av Alpha och Omega samt två förskolor, Tessins och Vittra förskola som även har åk 1-9.

I Nyköpings centrum finns det ungefär 1500 kommunägda parkeringsplatser. I utkanten av centrum ligger parkeringar som är gratis eller har låga avgifter. Ca 12 kr/tim är den vanligaste parkeringsavgiften på kommunala parkeringsplatser i Nyköpings centrum.
För boende i de centrala delarna finns möjlighet att köpa boendeparkeringskort av kommunen för 300 kr/mån.
Stadsbussen trafikerar området.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.