Objektet är sålt.
Slutpris: 2 580 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Östra Bergen
Östra Bergsgatan 11
Boarea: 101.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 3 av 4
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Slipp jobbiga budgivningar! Superfin 4:a i populära Östra Bergen nu till salu med fast pris!

Slipp jobbiga budgivningar! Superfin 4:a i populära Östra Bergen nu till salu med fast pris!

Varmt välkommen till denna ljusa väldisponerade 4:a på våning 3 med söderläge och mysig balkong. Här är det lätt att trivas med en vidsträckt utsikt över grönområden och takåsar. Östra bergen är ett lugnt och rofyllt område med en fin blandning av villor och bostadsrätter. Här bor du med promenadavstånd till vackra platser såsom strandpromenaden som leder ned till hamnen, den historiska Östra klockstapeln med sagolik utsikt över bland annat Nyköpingsån, kvarnbron samt Allhelgona kyrka. Du har dessutom omedelbar närhet till stadens centrum och pulserande handelsliv. När du tagit hissen upp till våning 3 och kliver in i bostaden kommer du att slås av hur härligt ljus och väldisponerad lägenheten är. Köket är ett stilrent fullutrustat Puustellikök med ljus matplats invid köksfönstret. Från det stora vardagsrummet finns utgång till balkongen där du njuter av härlig vy och sol i söder. De tre sovrummen är rymliga och ligger praktiskt separerade där det största ligger i fil med kök och vardagsrum. En stor hall med goda förvaringsmöjligheter och ett helkaklat duschrum samt en gästtoalett hittar vi även här.
Till lägenheten finns två förråd, ett på vinden och ett mindre matkällarförråd i entréplan där även tvättstugan huserar.

Varmt välkommen på visning av fina Östra Bergsgatan 11!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Anette Siljelin
0728-57 02 22 anette.siljelin@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.