Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Nyköping, Norra Arnö
Flädervägen 2G
1 850 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 756 kr
Ny avgift från 1/5 -2023 Inkl värme, vatten & avlopp och sophantering.
Boarea: 66 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 5 av 5 Modern och fin hiss.
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Fin och mysig lägenhet i nästan nyskick med två balkonger!

Välkommen till denna fina lägenhet med öppen planlösning och dubbla balkonger!

En genomgångslägenhet med mycket ljusinsläpp och två balkonger med glasräcken ger bostaden ett skönt och sobert intryck. Hemtrevlig lägenhet om 2 rok med en boyta på 66 kvm. Arkitekturen är trevlig och inredningen är påkostad med köksinredning från Marbodal med all utrustning som exempelvis vinkyl och badrumsinredning från Gustavsberg och det är genomgående trägolv och ljusa ytskikt. Stora ljusinsläpp och flera garderober. Parkeringsmöjlighet finns på gården och i den nybyggda carporten.

Hiss finns. Ett vindsförråd finns på plan 4. Norra Arnö är en expansiv del längs Stadsfjärden i Nyköping med närhet till fina promenadvägar längs vattnet och Sörmlandsleden, Örstigsnäs och Strandstuvikens havsbad, promenadavstånd till ett urval matbutiker, skola, förskola och kommunikation.

Varmt välkommen på visning av Flädervägen 2g!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Alexander Kjellström
0155-15 00 05, 0707-60 80 03 alexander.kjellstrom@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Tilltalande och välplanerad tvåumslägenhet med stor balkong i morgonläge. Det är genomgående ljusa ytskikt med målade väggar och parkettgolv. Bostaden har kök-vardagsrum i öppen planlösning och här finns dessutom utgång till en av balkongerna.

Bra sovrum som har utgång till egen balkong. Det är genomgående ljusa ytskikt med målade väggar snygga golv! Föreningen arbetar för närvarande på ett projekt för att glasa in balkongerna.

Entréhall:

Välkomnande entréhall med rymligt med plats för avhängning.

Kök-vardagsrum:

Stort kök med välplanerad skåpsinredning från premiumtillverkaren Marbodal med hög maskinell standard med exempelvis diskmaskin och vinkyl. Bra bänkskiva och här finns givetvis övriga köksmaskiner som fläkt, ugn med häll och kyl + frys. Samtliga vitvaror från Electrolux.

Badrum:

Stort helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Badrumsinredning från Gustavsberg och infällt belysnng. Tvättmaskin från Electrolux. Här finns i övrigt dusch, handfat och wc.

Sovrum:

Bostaden har bra sovrum med egen balkong. Bostaden har också en separat klädkammare.

Driftskostnad:

5 500 kr/år. Beräknade driftskostnader för ett hushåll på tre personer. Observera att faktisk kostnad kan variera beroende på en mängd olika faktorer.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.