Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Nyköping, Marieberg
Marieberg hus , lgh
1 995 000 kr fast pris
Avgift: 3 522 kr
Avgift för VA/värme tillkommer med 574 kr/mån.
Boarea: 81 m2
Rum: 81
Hiss: Nej
 

Säljstart 24/5! I det natursköna området Marieberg, intill Nyköpingsån planerar SHH att uppföra 35 st bostäder i form av radhus och bostadsrättslägenheter. Bostäderna är mellan 3-5 rok i storlekarna mellan 66-137 kvm. Intill området ligger även Hållets natureservat och Mariebergs gård. Stadsbussen trafikerar Brandkärrsvägen i anslutning till området och stadens centrum ligger 1,5 km bort .
Denna bostadsrättslägenhet är i ett plan och om 4 rok med smarta praktiska lösningar som gör livet enkelt att leva. Välj mellan att bo i markplan med egen uteplats längs hela lägenhetens längd med utgång från vardagsrummet alternativ en trappa upp med en härlig takterrass med utgång från den egna hallen.
Välkommen in i entréhallen med avhängningsdel. Vidare kommer man sedan in till ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats. Vardagsrum och kök har en öppen planlösning. Kök med ljusa luckor och kakel. Sovrum om 14 kvm med garderobsvägg. Mindre sovrum om 8 kvm med linneskåp. Wc/dusch/tvätt med klinker på golv och helkaklade väggar. Snart är möjligheten din att flytta in i denna fina lägenhet med närhet till grön- och naturområden, skolor och livsmedelsbutiker m.m.

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

81

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.