Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Nyköping, Marieberg
Marieberg hus , lgh
1 995 000 kr fast pris
Avgift: 3 522 kr
Avgift för VA/värme tillkommer med 574 kr/mån.
Boarea: 81 m2
Rum: 81
Hiss: Nej
 

Säljstart 24/5! I det natursköna området Marieberg, intill Nyköpingsån planerar SHH att uppföra 35 st bostäder i form av radhus och bostadsrättslägenheter. Bostäderna är mellan 3-5 rok i storlekarna mellan 66-137 kvm. Intill området ligger även Hållets natureservat och Mariebergs gård. Stadsbussen trafikerar Brandkärrsvägen i anslutning till området och stadens centrum ligger 1,5 km bort .
Denna bostadsrättslägenhet är i ett plan och om 4 rok med smarta praktiska lösningar som gör livet enkelt att leva. Välj mellan att bo i markplan med egen uteplats längs hela lägenhetens längd med utgång från vardagsrummet alternativ en trappa upp med en härlig takterrass med utgång från den egna hallen.
Välkommen in i entréhallen med avhängningsdel. Vidare kommer man sedan in till ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats. Vardagsrum och kök har en öppen planlösning. Kök med ljusa luckor och kakel. Sovrum om 14 kvm med garderobsvägg. Mindre sovrum om 8 kvm med linneskåp. Wc/dusch/tvätt med klinker på golv och helkaklade väggar. Snart är möjligheten din att flytta in i denna fina lägenhet med närhet till grön- och naturområden, skolor och livsmedelsbutiker m.m.

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

81

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

1

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Förening

Namn:

Brf Hasselskogen

Organisationsnummer:

769632-2838

Kontaktperson:

Ann-Louise Gustafsson

Kontakttelefon:

076-894 23 00

E-post adress:

alg@shhbostad.se

Omgivning

Allmänt om området:

Marieberg är ett lugnt och trevligt område som under de senaste åren byggts upp med radhus och är nu ett fint område under uppförande av fler bostäder såsom lägenheter och fler radhus.

Natur och fritid
I det natursköna området intill Nyköpingsån finns allt man kan önska i sin omgivning. Grönområden med fina promenadstigar med hängbroar, elljusspår och lugna platser för att njuta av skog och mark.
Tidigare har området nyttjats av kommunen för deras växthus men har under senare år börjat utvecklas till ett nytt modernt bostadsområde.

Skolor och barnomsorg
Flera både privata och kommunala skolor F-6 och förskolor finns inom gångavstånd.

Service, affärer och restauranger
I närområdet finns ett stort utbud av större butikskedjor, livsmedelsbutiker med postombud och apotek, pizzeria/restaurang.

I Nyköpings centrum som ligger någon kilometer bort finner man bibliotek, museum, trevliga shoppinggator, gallerior, restauranger med uteserveringar m.m. På sommaren lever hamnområdet upp med restauranger/caféer och butiker längs kajen. Besök även Nyköpings hus med dess historia sedan 1300-talet.
Stadsbussen trafikerar vägen vid området.

Endast 8 kilometer till Skavsta flygplats - Sveriges tredje största flygplats.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.