Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Nyköping, Malmbryggshagen
Flemings väg 9B
2 495 000 kr
Avgift: 4 200 kr
I månadsavgiften ingår VA och sophämtning.
Boarea: 99 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 1 av 2
Hiss: Nej
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
 

Som nytt - bara att flytta in i detta fina radhus från 2017!

Nu har du chansen att förvärva detta moderna bostasrättsradhus i 2-plan!
Radhuset har en ljus och fin inredning, generös takhöjd och med ett riktigt bra läge på barnvänliga Malmbryggshagen. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrummet med stor matplats och det ljusa vardagsrummet ger en härlig känsla av rymd! Från vardagsrummet har man två utgångar till den stora altanen.
Övervåningen blir mer privat med de tre sovrummen och en möblerbar hall med utgång till balkong. Här finns två fräscha helkaklade badrum, ett på varje plan med egna tvättmöjligheter på nedre plan. Bilplats finns i anslutning till radhuset och ett utvändigt förråd finns på entrésidan.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med skog och ängar alldeles utanför huset och med fin sikt mot Sjösaviken och på den stora altanen har du plats att samla familj och vänner för trevliga grillmiddagar i kvällssolen.
Naturområdet Labro Ängar ligger en kort promenad bort och Ekensbergs naturområde med elljusspår likaså. Till Nyköpings centrum finns det cykel- och gångväg.

Säljarna har älskat sitt fina radhus med trevliga grannar och mysig omgivning från första stund och något det uppskattar extra är den bekväma närheten till både barnomsorg och skola. "Här i området känns det lugnt och tryggt att låta våra barn växa upp! Det är med blandade känslor vi säljer vår fina radhuslägenhet men nu har tiden och möjligheten kommit för oss att bygga vårt eget hus. Vi önskar genom vår mäklare dig varmt välkommen till Flemings väg 9B, vi vet att du kommer att trivas"

Hjärtligt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Anette Siljelin
0728-57 02 22 anette.siljelin@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Entré/hall - entréplan:

Klinker på golv och ljusa väggar. Här finns även garderober för förvarning. Hela nedervåningen har golvvärme och ovanvåningen har radiatorer.

WC/dusch - entréplan:

Klinker på golv och helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med kommod med spegelskåp med belysning ovan, vägghänd toalett och dusch med vikbara glasdörrar samt tvättmaskin, Cylinda, och torktumlare, Cylinda.

Kök - entréplan:

Parkettgolv och ljusa väggar. Öppen planlösning mot vardagsrum. Köksinredning vitt med arbetsbänk i laminat med ljust kakel ovan. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll, vinkyl (Dometic McCave D15 2020), fläkt (Teka) samt mikrovågsugn. Samtliga vitvaror kommer från Cylinda. Köket är från 2017.

Vardagsrum - entréplan:

Parkettgolv och ljusa väggar. Öppen planlösning från köket. Utgång till altanen från två stora öppningsbara glaspartier.

Allrum - övre plan:

Ovanvåningen är smart planerad och inrymmer en praktisk läshörna där möjlighet finns att använda denna del till kontor eller myshörna. Parkettgolv och ljusa väggar. Utgång till balkong med glasräcke.

Masterbedroom - övre plan:

Parkettgolv och ljusa väggar. Här finns garderober.

Sovrum 1 - övre plan:

Parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum 2 - övre plan:

Parkettgolv och ljusa väggar.

WC/bad - övre plan:

Klinker på golv och helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med kommod med spegel med belysning ovan, toalett och handdukstork.

Uteplats/Baksida:

Med utgång från vardagsrummet finner vi en generös altan för social samvaro. Framsida med plats för uppställning av bil och förråd i anslutning till ingången.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

05-3044-1-11-1

Andel i årsavgift:

3.125 %

Andel i förening:

3.03561 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Brf Malmbryggshage 1

Byggnadstyp:

2-plans radhus

Byggnadsår:

2017

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Vattenburen golvvärme på nedre plan och radiatorer på övre plan

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Energideklaration:

Utförd: Ej vald
Elförbrukning: 10 128kWh/år

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

4st

Elkostnad:

17 592 kr/år

Försäkring:

3 360 kr/år

Övrigt:

960 kr/år

Total driftkostnad:

21 912 kr/år

Kommentar:

VA ingår i månadsavgiften. Observera driftskostnader är individuella och varierar mellan olika hushåll. Posten övrigt är säljarens nuvarande kostnad för bredband/Kabel-TV.

Förening

Namn:

Brf Malmbryggshage 1

Organisationsnummer:

769632-3661

Allmänt om föreningen:

Brf Malmbryggshage 1 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen bildades 2016 och fastigheterna stod klara 2017. Föreningen är belägen på Flemings väg och Ryningsväg och består av 32 stycken bostadsrättsradhus, samtliga upplåts med bostadsrätt.

Föreningens ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

Äger föreningen marken:

ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Parkering finns intill varje radhus.

Bredband/TV:

Varje hushåll tecknar egna avtal för bredband och TV.

Renoveringar:

Inga större renoveringar då fastigheterna är uppförda 2017. Föreningen håller under 2021 på att arbeta fram en underhållsplan.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja

Ekonomi:

Föreningen höjde avgifterna den 1 januari 2021 med 3,88%. Föreningen kommer höja avgiften med 30 kr/mån från den 1 oktober 2021. Föreningen har inga fler planerade avgiftsförändringar.

Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Medlemsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person vilket återfås vid utträde, samt en avgift om ca 150 kr/hushåll och år. Ansökan om medlemskap görs på www.hsb.se

Överlåtelseavgift om 1190:- betalas av köparen samt pantsättningsavgift om 476:- betalas av pantsättaren och tas ut enligt gällande stadgar.

Pantsättningsavgift:

476 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening, genom årsredovisning. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Omgivning

Allmänt om området:

Malmbryggshagen är ett lugnt och tryggt område endast ca 2 km från centrum
Området har växt fram i olika etapper sedan 2006. I nyare delar av området pågar just nu byggnation av nya villor och radhus. Många barnfamiljer väljer dessa förutsättningar för att ge sina barn en bra uppväxt nära naturen och skolor. Området har en modern förskola samt närhet till grundskola F-6 i närliggande områdena Bryngelstorp, Stenkulla och Rosenkälla.
Närhet till vackra promenadstråk, motionslingor samt en mängd fritidsaktiviteter på Rosvalla, en av Nordens största sport-/eventanläggningar som erbjuder allt från fotboll, handboll, ishockey till friidrott och konserter.
Nyköpings centrum erbjuder trevliga shoppinggator och gallerior. På sommaren lever hamnen upp med restauranger och butiker längs kajen. I Stenkulla finns ett mindre utbud av butiker bl.a livsmedelsbutik, pizzeria/restaurang.
Några kilometrar till E4 och ytterligare ett par till Skavsta flygplats
- Sveriges tredje största flygplats.
Cykelväg in till centrum och skolor. Hållplats till stadstrafikens bussar finns i kanten av området.


Närservice:

Närhet till vackra promenadstråk, motionslingor samt en mängd fritidsaktiviteter på Rosvalla, en av Nordens största sport-/eventanläggningar som erbjuder allt från fotboll, handboll, ishockey till friidrott och konserter.
Nyköpings centrum erbjuder trevliga shoppinggator och gallerior. På sommaren lever hamnen upp med restauranger och butiker längs kajen. I Stenkulla finns ett mindre utbud av butiker bl.a livsmedelsbutik, pizzeria/restaurang.
Några kilometrar till E4 och ytterligare ett par till Skavsta flygplats
- Sveriges tredje största flygplats.

Kommunikation:

Cykelväg in till centrum och skolor. Hållplats till stadstrafikens bussar finns i kanten av området.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.