Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Högbrunn
Krukmakaregatan 5
Boarea: 81.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 5 av 5
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Högt upp i huset med hiss

Attraktivt boende! Nu kan du bli ägare till en efterlängtad 3:a i Högbrunnsområdet. Trevlig planlösning med mycket ljusinsläpp i tre väderstreck. Från köket finns utgång till en härlig inglasad balkong med eftermiddag- och kvällssol. Det finns hiss i fastigheten. Bostadsrättsföreningen kan erbjuda garage, parkering samt parkering med elstolpe.

Högbrunn är ett trivsamt område med blandad bebyggelse villor, radhus och lägenheter. Intill fastigheten ligger en park- och grönområden. Det tar ca 6 minuter att promenera till centrum och järnvägsstationen för dig som vill tågpendla, där finns också anslutning med buss till Skavsta Flygplats. Fri parkering i området. I området finns förskola, gymnasium, pizzeria och gym med spa och konferens. Närhet till bensinmack, biostaden och lekland. Gång och cykelavstånd till närbelägna Gumsbackens köpcentrum finns bland annat matbutik, snabbmatskedja och flertalet butiker.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Margaretha Strömgren
0724-02 80 02 margaretha.stromgren@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Hidden
Hidden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.