Nyköping, Harg
Vävarstigen 116
1 250 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 6 237 kr
Värme, vatten & avlopp, sophämtning och kabel-tv grundutbud.
Boarea: 101 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 1 av 1
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Välplanerat och barnvänligt trevligt radhus i grönskande miljöer med jättefin uteplats i söderläge!

Välkommen till detta trevliga och välplanerade radhus i barnvänliga, naturnära och grönskande Vävarstigen . Här i den välrenommerade Hsb-föreningen Brf Spinnerskan har du nu möjlighet att förvärva detta trevliga 2-plans radhus. Bostaden har stort kök, tre bra sovrum och dubbla badrum samt jättefin solig uteplats i söderläge med både en öppen del samt en inglasad del som är mysig vid lite tuffare väder. Bilfritt och barnvänligt område. Bostaden har visst behov av uppfräschning av ytskikt, kök och badrum så en köpare har möjlighet till en renoveringschans med framtida drömboende!

Den välskötta Hsb-föreningen Spinnerskan byggde 1991 och har sedan dess erbjudit radhusbostäder i trevliga och naturnära Hargs-området. Här bor du nära Nyköpingsån, natursköna strövområden samt även affär, bageri med mera på kort cykelavstånd. Bostaden är brf-besiktad utan anmärkning för köparens trygghet!

Välkommen att anmäla dig till visning.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Alexander Kjellström
0707-60 80 03 alexander.kjellstrom@vaningen.se

Visningar.

Fredag 12 Augusti
13:00 - 13:30
Föranmälan krävs - ring mäklaren eller boka via hemsidan
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Välplanerad bostad i charmig radhus-stil. På nedre plan finns ett stort kök, badrum samt vardagsrum och utgång till uteplats. På övre plan finns en hall, tre sovrum, ett förråd och ett badrum. Visst behov av uppfräschning ger en köpare möjlighet att skapa sitt drömboende! I anslutning till entrén finns även ett utvändigt förråd om 3-4 kvm.

Entréhall:

Välkomnande entréhall med bra plats för förvaring och avhängning. Från entrén har får du en bra överblick över bostaden.

Vardagsrum:

Stort trevligt vardagsrum med flera fönster som ger trevligt och behagligt ljusinsläpp. Det är målade/tapetserade väggar och parkettgolv i ek. Här har du också utgång till den mot söder vända uteplatsen. Denna har en inglasad del som ger mys-skydd vid tuffare väder, samt en öppen del helt under fri himmel för varma sommardagar där du kan njuta av sol och ledighet. Hela uteplatsen har snygg trätrall.

Kök:

Stort kök med bra skåpsinredning från IKEA. Det är snygga björkluckor med spegel och den maskinella utrustninge består av kyl, frys, diskmaskin, spis med ugn och fläkt. Det är kaklade stänkskydd ovanför bänskivor i laminat. Matplats för 6-8 personer. Köket är äldre men fungerar väl. Målade/tapetserade väggar och plastmatta. Innanför köket finns en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk. Här är det plastmatta med våtrumstapet.

Nedre badrum:

Bra badrum med plastmatta och våtrumstapet i ljusa, beige färger. Här finns dusch, wc och handfat och badrumsskåp.

Sovrum:

På övre plan finns det tre bra sovrum, varav åtminstone två är tillräckligt stora för att rymma dubbelsäng. Det är genomgående målade/tapetserade väggar och laminatgolv. I anslutning till sovrummen finns också ett invändigt förråd.

Övre badrum:

Det övre badrummet har badkar med dusch, handfat och badrumsskåp. Det är plastmatta och våtrumstapet i ljusblå färger.

Driftskostnad:

9 500 kr/år fördelat på 3 personer.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

05-2043-1-20

Andel i förening:

2.50632 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

3st

Elkostnad:

7 000 kr/år

Försäkring:

2 500 kr/år

Total driftkostnad:

9 500 kr/år

Kommentar:

Observera att driftskostnader är individuella och kan variera mellan olika hushåll. Internet och tv-anslutning erbjuds genom Gästabudsstaden. Kabel-tv grundutbud ingår i månadsavgiften.

Förening

Namn:

Hsb Brf Spinnerskan Nyköping

Organisationsnummer:

716424-0579

E-post adress:

ordforande.spinnerskan@gmail.com

Allmänt om föreningen:

Föreningens egendom omfattar fastigheten väverskan 2 i Nyköpings kommun med adress Vävarstigen 70-154. Husen färdigställdes 1992 och innehåller 43 bostäder vrav 5 med sammanbyggt garage samt radgarage med 25 plaster upplåtna med hyresrätt. Ett garage används av föreningen som förråd.

Det är inte aktuellt med några avgiftshöjningar och ej heller några reparationer av betydelse.

Observera att vissa uppgifter i föreningsbeskrivningen har aktualitet i juni -22.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

24 parkeringsplatser samt 25 garage i länga med separat kö till. P-platserna kostar 150 och garagen 300 kr. Ett av garagen används som förråd av föreningen.

Bredband/TV:

Bredband finns och föreningen har avtal med Sappa. För tillgången till Internet så har man Gästabudsstaden där var och en väljer utbud.

Renoveringar:

Målning fasader 2015
Inköp gungställning samt utbyte av köksfläktar 2014
Byte av fläktsystem 2013
Markplattor 2012
Byte av cirkulationspumpar 2011
Byte av skärmväggar och reglerutrustning 2008. Se årsredovisningen för en fullständig lista över genomförda underhållsåtgärder.

Överlåtelseavgift:

1375 kr betalas av säljaren

Pantsättningsavgift:

455 kr betalas av köparen

Omgivning

Allmänt om området:

Här bor du i ett lugnt och naturskönt område med vackra promenadstråk längs Nyköpingsån. I närområdet finns möjlighet till ett aktivt friluftsliv med fiske, ridning, svamp- och bärplockning.
Barnomsorg, förskolor och skolor finns i närbelägna Oppeby.
Harg har gamla bruksanor där det sedan medeltiden funnits kvarnar, sågar och metallindustrier. Vattenfallet är det största i Nyköpingsån med en fallhöjd på cirka 6 m. Idag finns en kraftstation i vattenfallet.
Skavsta flygplats med flyglinjer till ett stort antal destinationer ligger endast några kilometer bort. Två busshållplatser med linjer in till centrum och Nyköpings närområden finns på Hargsvägen. Fina cykelvägar in till Nyköpings centrum.

Närservice:

Barnomsorg, förskolor och skolor finns i närbelägna Oppeby.

Stor livsmedelsaffär, pizzeria, konditori och en smörgåsbar finns i Oppeby.

Kommunikation:

Skavsta flygplats med flyglinjer till ett stort antal destinationer ligger endast några kilometer bort. Två busshållplatser med linjer in till centrum och Nyköpings närområden finns på Hargsvägen. Fina cykelvägar in till Nyköpings centrum.

Övrigt:

Harg har gamla bruksanor där det sedan medeltiden funnits kvarnar, sågar och metallindustrier. Vattenfallet är det största i Nyköpingsån med en fallhöjd på cirka 6 m. Idag finns en kraftstation i vattenfallet.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.