Objektet är sålt.
Slutpris: 1 025 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Fågelbo
Sommarvägen 1
Boarea: 55.5 m2
Rum: 2
Våning: 2 av 2
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Sommar på Sommarvägen 1!

Självklart ska du denna sommar köpa dig en lägenhet på Sommarvägen. Då har du sommaren med dig hela året och vem vill inte det?
Denna tvåa är smakfullt renoverad med fina färger och materialval. Den stora inglasade balkongen är extrautrustad med infravärme och belysning vilket ger dig ett rum till under stora delar av året. I köket finns utrymme för en matplats för 4-6 personer, de charmiga 50-talsskåpen och luckorna är omlackerade vilket ger en modern och trendig känsla. Lägenheten har ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Såväl vind- som källarförråd tillhör lägenheten. Detta är ett av det bästa lägena på Öster med grönskande park som granne och närhet till matbutik och kommunikation. På cykel tar du dig på ett par minuter till centrala Nyköping. Låt sommaren vara hela året! Boka in dig på en av visningarna så ses vi! Välkommen!
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.