Objektet är sålt.
Slutpris: 1 575 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Centralt öster
Runebergsgatan 31
Boarea: 77.6 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 3 av 3 3
Hiss: Nej Ingen hiss
Balkong: Ja
 

Trevligt 60-tal

Nu finns möjlighet att bli ägare till en trevlig lägenhet med en mysig inglasad balkong och en fantastisk utsikt över Östra Villastaden. En stilren och välplanerad lägenhet på 77,6 kvm i gott skick. Här bor man i ett lugnt och trevligt område med en välskött innergård där det finns möjlighet för trevlig samvaro i trädgården med trädgårdsmöbler. Fiber finns indraget. Bra avstånd till centrala Nyköping. Gång och cykelavstånd till Påljungshages köpcentrum, Nyköpings badhus och Ekensbergs rekreationsområde med härliga skogs-och strövområden och fina anordnade motionsspår och skidspår mm. Stadsbussen passerar området.

Välkommen in! där möts du av en entréhall med klädhylla och tre garderober, och till ett underbart kök med mycket förvaringsmöjligheter samt rymligt stort matrum för många familjen och inbjudna gäster. Fint vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söderläge med en fantastisk utsikt. Två trevliga sovrum och ett badrum med duschmöjligheter.

Mycket fint och välplanerat källarplan med gemensam tvättstuga, mangel-och strykrum, torkrum mm. Rymligt matkällarförråd och även lägenhetsförråd följer lägenheten. Föreningen tillhandahåller även hobbyrum, kvarterslokal och gästlägenhet. Möjlighet till parkering i garage och på p-plats med eller utan motorvärmare, separat kösystem. Fri parkering finns i området.

Välskött förening med teknisk- och ekonomisk förvaltning samt fastighetsskötsel av Riksbyggen.
Varmt välkomna på visning.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Margaretha Strömgren
0155-15 00 03, 0724-02 80 02 margaretha.stromgren@vaningen.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.