Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Centralt Väster
Fruängsgatan 7 - vindsvåning
Boarea: 75 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 3 av 3 Två bostäder per våningsplan
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Orangeri, takbjälkar, täljstenskamin och charm!

En härlig takvåning belägen på Nyköpings vackra paradgata - Fruängsgatan 7!
Här möts vi av såväl charm som en mysig känsla under dess snedtak, synliga takbjälkar och med värmen från täljstenskaminen i vardagsrummet.
Utsikten över trädgården är fantastisk där de vackra och gamla husen på Teatergatan stoltserar med sina fina och lummiga trädgårdar. Våningen har en mycket trevlig planlösning och är nyligen renoverad. Entrén till bostaden sker genom trapphuset från den gemensamma trädgården som är mycket välskött och inbjudande med sitt vackra valnötsträd som också gett bostadsrättsföreningen dess namn, äppelträd, blommor samt odlingsmöjligheter. Lägenheten finns högst upp i huset med ett välkomnande rum/matrum med synliga takbjälkar och takfönster samt och en ljust inredd walk-in-closet vid entrén. Här finns ett fint masterbedroom samt ett separat mindre sovrum/kontor. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med en täljstenskamin som ger värme och myskänsla. Badrummet är även det fint och nyrenoverat. I trädgården finns flertalet uteplatser samt ett fantastiskt gemensamt orangeri med kamin och ett enklare utekök för trivsamma stunder under orangeriets vinrankor. Här finns också parkeringsmöjligheter i den gemensamma garagelängan. I huset finns totalt 6 bostäder, där det är 2 lägenheter på var plan. Varmt välkommen på visning av takvåningen på Fruängsgatan 7 i Nyköping!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Anna Göthéus
0724-02 80 00 anna.gotheus@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.