Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Centralt Väster
Fruängsgatan 25C
Boarea: 100 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 3 av 4
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Välplanerad och trevlig fyrarummare i centralt läge med renoveringschans!

Välkommen till denna mycket tilltalande och välplanerade fyrarummare i den stabila och populära Brf Brandstoden på allra bästa centrala läge. Här bor du centralt och bra men ändå med lugnt läge på återvändsgata och gemytlig förening med bra grannsämja.

Denna bostad presenterar 3 bra sovrum och stort vardagsrum med fransk balkong mot gatan. Dessutom har bostaden balkong i västerläge med utgång från köket där du kan avnjuta morgonkaffet. Bostaden har ett visst behov av uppfräschning av ytskikt men det är ju något som låter sig göras utan problem. Äldre kök med möjlighet till renovering för den som önskar bygga sitt drömkök. Dessutom har bostaden separat gäst-wc.

Brf Brandstoden bildades 1978 med 84 lägenheter och har idag genomgått de flesta tyngre renoveringsbehov som normalt inträffar. Här bor du på bekvämt gångavstånd till allt; bra affär, shopping, nöjen kultur, vårdcentral och kommunikationer med endast 3 minuter till tåget. Tv och internetanslutning genom Gästabudsstaden.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Alexander Kjellström
0707-60 80 03 alexander.kjellstrom@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.