Objektet är sålt.
Slutpris: 1 750 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Nyköping, Centralt Väster
Brunnsgatan 12
Boarea: 72 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 2 av 3
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Vacker central 3:a med inglasad balkong!

Varmt välkommen till Brunnsgatan 12 och denna vackra lägenhet med stor inglasad balkong och perfekt läge mitt i stan. Här bor du ett stenkast från centrala väster med ett rikt utbud av restauranger och butiker och alldeles runt hörnet ligger Nyköpings hus med lummiga promenadstråk som leder ned till hamnen. Behöver du lämna denna mysiga omgivning så är både buss- och tågstationen endast en kort promenad bort.

Lägenheten som ligger på andra våningen har ett fint ljusinsläpp och en genomgående planlösning så från den inglasade balkongen kan du sitta och njuta av en kopp te och se hur eftermiddags- och kvällssolen sakta går ner bakom takåsarna medans du från köksfönstret och bostadens två sovrum kan blicka ut över en lugn mysig innergård.

Bostaden är fint målad i mjuka färgtoner och i vardagsrummet finns en vacker väggmålning som ger ett härligt liv i rummet. Det ljusa köket har en trevlig matplats och de två sovrummen är rymliga . Här finns också en walk in closet med ingångar från både sovrum och hall. Det trivsamma vardagsrummet leder ut till den stora inglasade balkongen med vacker utsikt och härlig eftermiddags- och kvällssol.

Här bor du i en mycket välskött förening med god ekonomi som bland annat tänkt till när det gäller sitt elpris och säkrat detta på låga nivåer för framtiden.

Varmt välkommen att boka in dig på visning av fina Brunnsgatan 12!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Anette Siljelin
0728-57 02 22 anette.siljelin@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.