Nyköping, Bryngelstorp
Trillingsbergsvägen 27
1 495 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5 023 kr
inkl värme, vatten & avlopp samt kabel-tv grundutbud.
Boarea: 79.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 2 av 2 Ljust luftigt trapphus.
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Välplanerade trerummare i välskött Rikskbyggen-förening i grönskande miljöer med nära till affär!

Nu har du ett ypperligt tillfälle att förvärva denna tilltalande och välplanerade trerummare i den välskötta Riksbyggen-föreningen Nyköpingshus nr 16. Denna bostad har bästa läget längst in på loftgången - ingen går alltså förbi - med grönskande utsikt på både bak- och framsidan. Bostaden har stort och fint kök, både badrum och separat gäst-wc och fin inglasad balkong på baksidan. Fritt och ljust läge en trappa upp från markplan. Lugna och behagliga miljöer - det mest påtagliga ljudet en varm sommardag är fåglarnas kvittrande!

Välskött Riksbyggen-förening med både övernattningsrum och samlingslokal och sittgrupper utomhus. Endast ett stenkast bort ligger den lokalt kända affären Tempo Humlan. Välkommen att anmäla dig till visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Alexander Kjellström
0707-60 80 03 alexander.kjellstrom@vaningen.se

Visningar.

Lördag 9 Juli
11:00 - 11:30
Föranmälan krävs - ring mäklaren eller boka via hemsidan
Anmäl mig
Måndag 11 Juli
16:00 - 16:30
Föranmälan krävs - ring mäklaren eller boka via hemsidan
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Välplanerad trerummare med gavelläge och genomgående planlösning. Bostaden har genomgående målade/tapetserade väggar i ljusa och behagliga färger. Den trevliga planlösningen gör att bostaden har ett generöst och behagligt ljusinsläpp. Det är stort kök med bra skåpsinredning och bra maskinell utrustning. Det finns också en separat gäst-wc utöver badrum. Jättefin inglasad balkong på baksidan. Två sovrum med bra förvaring. Tillbostaden hör två utrymmen; ett lägenhetsförråd på samma våningsplan, samt en matkällare.

Entréhall:

Välkomnande entréhall med bra plats för förvaring och avhängning. Längre in i hallen har ägaren inrett med garderobssystem från Elfa.

Kök:

Stort kök med rejält tilltagen skåpsinredning med vita snygga spegelluckor med moderna och bra draglådor. Matplats för 4-6 personer. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn, fläkt (dragskåp) samt diskmaskin och kyl/frys. Det är målade/tapetserade väggar samt laminatgolv.

Vardagsrum:

Stort vardagsrum med fin parkettgolv och målade/tapetserade väggar. Hel fönsterrad gör rummet ljust och tilltalande. Här finns också utgången till den i syd/öst belägana balkongen. Denna har inglasning med tillhörande lamellgardiner. Inglasningen går också att öppna längs hela sidan.

Sovrum:

Bostaden har två bra sovrum. Dessa har målade/tapetserade väggar med laminatgolv. Ena sovrummet har fast förvaring i garderobsvägg. Båda rummen är tillräckligt väl tilltagna i storlek för att rymma dubbelsäng.

Badrum:

Bra badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns handfat, badrumsskåp, wc, dusch och tvättmaskin. Det finns också element.

Gäst-wc:

I anslutning till entrén finns en gäst-wc med toalett och handfat.

Driftskostnader:

5 250 kr/år beräknat på 1 person. Observera att driftskostnader varierar.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

233516001-0025

Andel i årsavgift:

2.40178 %

Andel i förening:

2.40178 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Energideklaration:

Energiklass: E
Primärenergital: 152 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2019-11-20

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

1st

Elkostnad:

3 500 kr/år

Försäkring:

1 750 kr/år

Total driftkostnad:

5 250 kr/år

Kommentar:

Observer att driftskostnader variera mellan olika hushåll beroende på en mängd olika faktorer.

Förening

Namn:

RBF Nyköpingshus 16

Organisationsnummer:

719000-3454

Allmänt om föreningen:

RBF Nyköpingshus 16 är en äkta bostadsrättsförening och bildades när fastigheten uppfördes och är belägen på Trillingsbergsvägen 1-53 i Nyköping. Föreningen består av flerbostads med 48 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 1 lokal.

Fastigheten är uppförd 1968 och föreningen äger marken. Det är inte aktuellt med några avgiftshöjningar eller reparationer av betydelse.

I föreningen finns en mycket fin och välskött tvättstuga i gårdshuset som har två stora maskiner, torktumlare samt torkskåp och mangel. Det finns också en föreningslokal samt övernattningsrum som kan hyras ut och cykelförråd. I källarplanet finns också ett hobbyrum. Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. Föreningen har tidigare installerat solceller på taken.

Föreningen har ett kollektivt elavtal. Varje hushåll debiteras för sin faktiska förbrukning.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen har 22 garageplatser som kostar ca 300 kr/mån och 28 parkeringsplatser som kostar för ca 60 kr/mån. Det finns även möjlighet till motorvärmarstolpe för ca 160 kr/mån. Kösystem tillämpas.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till Kabel-TV via bredbandsbolaget/Telenor grundutbudet ingår i avgiften. Bredbandet finns via Vi har bredbandsbolaget/Telenor varje hushåll tecknar sitt eget avtal.

Renoveringar:

2003 balkongrenovering.
2007 bredbandsinstallation.
2010 stambyte.
2011 sophus.
2013 takrenovering.
2013 tvättstuga.
2016 Individuell el mätning.
2016 byte garageportar
2017 underhålls central. Byte av utrustning i undercentral.
2020 dörr- och fönsterbyte
2020 OVK-besiktning, inklusive åtgärder.
2021 takrenovering och installation av solceller.

Föreningen följer underhållsplan. Inga större renoveringar planerade. Se årsredovisning för fler planerade renoveringar.

Ekonomi:

Föreningen ändrade årsavgiften senast 2021-01-01 då den höjdes med 1,5%. Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar.

Föreningen tar ut följande avgifter av bostadsrättshavaren i samband med överlåtelsen:

Överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp.
Pantsättningsavgift om 1% av årets prisbasbelopp.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad från årsredovisning och representant från föreningen, den 2022-06-13 Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Omgivning

Allmänt om området:

Bryngelstorp ligger i den östra delen av Nyköpings tätort och är mycket populärt bland barnfamiljer. Området är ett villa- och radhusområde med 2 förskolor och Bryngelstorpsskolan som är en populär grundskola årskurs 1 - 6 som ligger mitt i Bryngelstorp med närhet till naturen. Nyköpings två högstadium ligger i grannområdet Fågelbo, bara en kort promenad eller cykeltur bort. Livsmedelsbutik (Tempo) ligger praktiskt placerat i områdets infart/början.
Labro Ängar naturreservat med vackra promenadslingor skiljer Bryngelstorp från havet och i områdets närhet ligger Ängstugans koloniområde med bl a ett café och ett havsbad.
Nyköpings Arenor, Rosvalla finns i anslutning till området med ishallar, boulebanor, pingishall, tennisbanor, bowlingbanor, sporthallar och en multihall för sport, mässor och konserter. Här finns även två restauranger och Nordic Wellness gym.

Här bor du bra med lagom avstånd till centrum och stadsbussen och flera cykelvägar förbinder Bryngelstorp med stadskärnan.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.