Nyköping, Brandholmen
Brandholmsvägen 1
2 895 000 kr fast pris
Avgift: 4 309 kr
Inkl. värme, vatten och Kabel-TV samt carport med förråd.
Boarea: 104 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 5 av 16
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Välplanerade fyrarummare med två balkonger!

En mycket trevlig lägenhet på Brandholmen i Brf Havsutsiken - i ett av de välkända tornen. Trevlig och välplanerade fyrarummare med kök och vardagsrum i en öppen planlösning med utgång till den inglasade balkongen. Här finns tre välplanerade sovrum, varav masterbedroom också har utgång till ytterligare en inglasad balkong. Två helkaklade badrum, varav ett med tvättmöjligheter och ett med badkar. Till lägenheten finns förråd i entréplan samt carport i gemensam länga med vidbyggt förråd. Högst upp i huset finns en gemensamhetslokal med enkelt kök under glaspyramiden där festligheterna kan avnjutas. Brf Havsutsikten är en mycket välskött och solid bostadsrättsförening belägen på Brandholmen där du bor nära fina promenadvägar, marinor, Rosvalla Sport- och Eventcenter, hamnen, skolor och förskolor. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Madeleine Jansson
0734-40 21 04 madeleine.jansson@vaningen.se

Visningar.

Torsdag 6 Oktober
17:15 - 17:45
Bokad visning. Anmälan via formuläret på vår hemsida. Varmt Välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Klinker på golv som övergår i ekparkett vilket genomsyrar hela bostaden. Ljusa tapeter på väggar. Här finns hatthylla och två garderober. Längre in i bostaden finns klädkammare.

Badrum:

Klinker på golv och helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med badkar, kommod med spegelskåp ovan och toalett samt handdukstork. Här finns golvvärme.

Sovrum:

Ekparkett och ljus tapet på väggar. Utgång till inglasad balkong med eluttag.

I bostaden i dag finns två till sovrum, som går att nyttja som sov-, arbets- eller barnrum för den som önskar.

Vardagsrum:

Ekparkett och ljus tapet på väggar. Öppen planlösning mot köket. Utgång till inglasad balkong. Här finns solskyddsfilm på fönster till balkongen och infravärme samt eluttag.

Kök:

Ekparkett och ljus tapet på väggar. Öppen planlösning mot vardagsrum. Köksinredning i ek med bänkskiva i laminat och rostfritt med ljust kakel ovan. Köket är utrustat med integrerad mikrovågsugn, ugn, häll, diskmaskin, fläkt och kyl/frys.

Badrum:

Klinker på golv och helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch med glasdörrar, kommod med spegel ovan och toalett samt handdukstork. Här finns tvättmaskin och torktumlare. Badrummet har golvvärme.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

1262.0000.01.0151 / LM 1401

Andel i årsavgift:

1.76883 %

Andel i förening:

1.767636 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2007

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Energideklaration:

Energiklass: D
Primärenergital: 95 kWh/m²/år
Utförd

Övriga Byggnader

Förråd i entréplan samt även ett förråd vid carporten.
Fantastisk gemensamhetslokal högst upp i husen med pentry och WC för medlemmarna i bostadsrättsföreningen att nyttja.

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

1st

Elkostnad:

4 200 kr/år

Total driftkostnad:

4 200 kr/år

Kommentar:

Observera driftskostnader är individuella och varierar mellan olika hushåll.

Förening

Namn:

BRF Havsutsikten

Organisationsnummer:

769609-0542

Allmänt om föreningen:

Brf Havsutsikten i Nyköping är en äkta bostadsrättsförening som bildades när fastigheten uppfördes. Föreningen består av två flerbostadshus med 56 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen äger marken och fastigheten var klar för inflyttning 2007.

Högst upp i huset finns en samlingslokal 'Utsikten'. Inrymmer toalett, litet kök samt stort rum i glaspyramiden med plats för många. Samlingslokalen får disponeras av medlemmarna kostnadsfritt.

Föreningen har två gemensamma städdagar per år. Varje lägenhet ansvarar för trappstädning på sitt våningsplan.

Parkering/garage:

I föreningen finns 57 parkeringar med carport. Varje lägenhet har en plats i carport med eluttag och ett extra förråd. Det finns även 33 parkeringsplatser. Extra parkering går att hyra för ca 100 kr/månaden.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till Kabel-TV, grundutbudet ingår i avgiften. Fiber finns i fastigheten, varje hushåll tecknar sitt eget avtal.

Renoveringar:

Se årsredovisning för genomföra och kommande renoveringar.

Ekonomi:

Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar.

Föreningen tar ut följande avgifter av bostadsrättshavaren i samband med överlåtelsen:
Överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp.
Pantsättningsavgift om 1% av årets prisbasbelopp.

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad från årsredovisning och representant från föreningen. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen. Titta gärna på föreningens hemsida: http://www.havsutsikten.se/

Allmänt om lägenheten

Säljarna vill upplysa om att strömbrytaren till lampan i fläkten inte fungerar.

Energideklarationer upprättade mellan 2014-01-01 och 2019-01-01 har energiklasser baserade på energiprestanda som efter 2019-01-01 beskrivs som specifik energianvändning.

Omgivning

Allmänt om området:

Brandholmen/Strandängen är en populär och trevlig del av Nyköping belägen precis vid Stadsfjärden och inloppet till Nyköpings hamn. Nyproduktionen av bostäder har under de senaste åren skapat denna nya stadsdel. Här bor man nära vatten, brygga och båtplats. Här finns mest bostadsrätter och parhus men även friköpta fastigheter.
Brandholmen är ett av Nyköpings nyare områden med fastigheter i skärgårdsinspirerad stil.

Det går en vacker strandpromenad från området förbi kanotstadion, som leder fram till hamnen med caféer, restauranger och båtliv sommartid. Fortsätter man promenaden hela vägen in till centrum tar det ca 25 minuter.
Det finns en förskola, Korvetten i området samt ett flertal i närliggande områden. Närmaste grundskola är Rosenkullaskolan med elever från förskoleklass tom åk 6 och som även erbjuder plats för barn med särskilda behov.

Rosvalla sport och eventanläggning ligger i området. Här finns bland annat bowlinghall, ishall, multihall, tennishall och Nordic Wellness. Flera fotbollsplaner finns utomhus.

Handlar gör man närmast på ICA Nära i Stenkulla ca 1,5 km bort och på ungefär samma avstånd finns Tempo "Humlan" i Bryngelstorp. Det har sommaren 2022 öppnat obemannad matbutik på Brandholmen, med öppet dygnet runt.

På Brandholmen finns flera klubbar för sjöliv, bland annat Nyköping kanotklubb, Nyköping båtklubb och Jolleklubb. Nyköpings varv med platser för båtuppställning och välsorterad båtbutik finns i området.

Busshållsplatser finns runt om i Brandholmen där man kan ta sig in till centrum och andra delar av Nyköping.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.