Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Nyköping, Arnö
Sjöhagsvägen 14
2 995 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5 069 kr
Ny avgift från 1 april inkl vatten & avlopp samt renhållning
Boarea: 102 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Lugnt och fint läge med vacker utsikt

Välkommen till detta trevliga och välplanerade brf-radhus med bästa läge på Sjöhagsvägen på barnvänliga Arnö. Här har du sjöutsikt och utsikt över Nyköpings hamn och stadsfjärden och härliga Nyköpings skyline på kvällstid!

Denna trevliga bostad har stort kök med bra maskinell utrustning och stort vardagsrum och matsal på nedre plan. Dessutom finns det ett stort och fint inglasat uterum samt en liten trädgårdstäppa och planteringar och uteplats på baksidan. Här kan du njuta av solnedgången och utsikten över Nyköpings stadsfjärd. På övre plan finns det två sovrum och ett stort badrum samt ett förråd/klädkammare. Välordnad och bra förening.

Här bor du med närhet till såväl skola, förskola, fina promenadvägar längs Sörmlandsleden och Stadsfjärden samt cykelavstånd till matbuiker och Nyköpings hamn och centrumhandeln. Varmt välkomna på visning av trevliga Sjöhagsvägen 14!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Alexander Kjellström
0155-15 00 05, 0707-60 80 03 alexander.kjellstrom@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Välplanerat radhus med fräscha ytskikt med målade/tapetserade väggar samt trä- eller laminatgolv i olika rum. Det är två fina renoverade badrum

Entréhall:

Välkomnande entréhall med bra plats för förvaring och avhängning. Entrén ger en bra överblick över bostaden med öppen planlösning mot kök.

Kök:

Rymligt kök med matplats för 4 personer och välplanerad och väl tilltagen skåpsinredning. Bra maskinell utrustning som består av kyl, frys, spis med ugn, fläkt och diskmaskin. Köket är nyligen renoverat med nya maskiner från Husqvarna.

Vardagsrum:

Stort vardagsrum med snygga golv. Här får du utan problem in en större soffgrupp med trevlig utsikt över trädgården och vy mot Nyköpings stadsfjärd. Här finns också utgången till den fina inglasade uterummet med fantastisk utsikt mot Nyköpings skyline! Uterummet är utrustat med inte mindre än tre infravärmare!

Övrigt rum:

På nedre plan finns dessutom ett rum som kan användas som sovrum, bibliotek eller matsal.

Badrum:

På nedre plan finns en fin gäst-wc med klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar. Här finns wc, handfat, tvättmaskin, tvättbänk.

Övre plan:

På övre plan finns en liten hall samt två bra sovrum. Här finns också ett badrum med wc, dusch, handfat. Det är klinkergolv och helkaklade väggar samt golvvärme även här.

Drifskostnad:

20 400 kr/år bestående av uppvärmning, hushållsel och hemförsäkring samt övrigt (internetanslutning)

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.