Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Ystad, Ystad
Dammhejdegatan 35
4 595 000 kr som utgångspris
Avgift: 6 637 kr
inkl. VA. Varje lägenhetsinnehavare tecknar eget abonnemang och står för kostnaden för el (hushållsel) samt bredband & TV. Obligatoriskt tillägg för värme: 693:-/månad. Avser preliminär debitering. Avräkning sker och varje lägenhet betalar i förhållande till verklig förbrukning. Total månadsavgift inkl. värme 7 330 kr/mån.
Boarea: 138.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 1 av 4 Bostaden är belägen på våningarna 1-3
Hiss: Ja Hiss från markplan
Uteplats: Ja
 

Exklusivt och arkitektritat i Trädgårdsstaden

I den gröna och levande stadsdelen Trädgårdsstaden presenteras detta exklusiva projekt i internationell anda. Här lockar ett njutningsfullt boende utöver det vanliga signerat arkitekten Jonas Lindvall.

Här har allting skapats omsorgsfullt och vi möts av räta linjer, exklusiva material i form av Carraramarmor och enstavsträgolv samt påkostad maskinell Smeg-utrustning. Skjutbara fönsterpartier på över fem meter som vetter ut mot uteplats i nordvästläge, tre sovrum, två badrum och entresolplan skapar förutsättningar för både ett praktiskt vardagsliv och en socialt representativ tillvaro.

Trädgårdsstaden har en fridfull och skön atmosfär med grönska och skogspartier runt knuten. En kort cykeltur tar dig till centrum och tågstationen där Pågatåget frekvent når hela vägen till Malmö C på endast 50 minuter. I Ystad väntar dels all den service du kan tänka dig i form av bl a skola och handel likväl som ett ordentligt nöjesliv i form av restauranger, hobby, natur och utflyktsmål. I den direkta närheten finns förskola, skola, matbutiker och busshållplats.

Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Delägare Marcus Pettersson
0704-80 72 81 marcus.pettersson@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

En stilren hallmiljö med elegant ekgolv från Rappgo samt väggar tonade i vitt. Ytterkläderna hängs diskret i två rymliga garderober.

Kök med matplats:

Bostadens verkliga wowfaktor möter vi i det öppna köket. Den öppna rymden till nästa våningsplan som lyfts fram av de majestätiska glaspartierna i samklang med den minimalistiska köksinredningen är hänförande. Det stilrena köket i vitt kommer från Ballingslöv och de vita stora fronterna döljer diskret förvaring över hela väggen. Köksön är klädd med Carraramarmor med rostfri vask från Decosteal. Vitvarorna i köket är från Smeg(med garanti t o m 2026). Genom de stora skjutdörrarna når vi bostadens uteplats i nordvästläge som på sommarhalvåret innebär en naturlig förlängning av rummet. Ytan inbjuder till större social samvaro såväl som en avskalad middag på tu man hand.

Badrum:

Entréplanet rymmer bostadens största badrum som också innehar tvättfaciliteter i form av tvättmaskin och torktumlare. Golvets Carraramarmor matchas av vitkaklade väggar och utrustningen består av vägghängt wc, handfat, dusch samt handukstork.

Sovrum 1/Allrum:

Direkt till höger är ett rymligt sovrum eller allrum beläget, här finner vi ett behagligt ljusinsläpp ifrån ett stort fönsterparti. Här inryms soffmöblemang eller dubbelsäng och förvaring ombesörjs av en walk in closet.

Allrum entresolplan:

Via den eleganta trappan når vi entresolplanet. Här finns det utrymme för socialt umgänge och/eller hemmakontor.

Sovrum 2 & 3:

På översta våningsplanet finns två diskret placerade sovrum. I det första finns en garderob samt fransk balkong och i det andra finns två garderober.

Badrum:

Översta våningens helkaklade badrum går i samma tidlösa utförande såsom badrummet på entréplan. Här finns dusch, vägghängd wc samt handfat.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.