Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Vellinge, Vellinge
Astrakangatan 66C
3 495 000 kr utgångspris
Avgift: 4 466 kr
inkl. värme och vatten.
Boarea: 86 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Hiss: Nej
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
 

Etagelägenhet inbäddad i vacker natur med privat takterrass om 31 kvm!

Med stor glädje kan vi nu presentera denna synnerligen väldisponerade etagelägenhet, med både egen njutbar takterrass och balkong. Här erbjuds moderna och kvalitativa materialval i samspel med ett strålande ljusinsläpp från stora fönsterpartier.

Entréplan lockar med ett fullt utrustat kök från Vedum, tillsammans med matplats och utgång till balkongen. På detta plan är lägenhetens större sovrum beläget, med optimal förvaring i skjutdörrsgarderob. Här erbjuds även ett rymligt, helkaklat badrum med dusch och tvättfaciliteter i form av tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Vidare en trappa upp möts vi av ett mysigt allrum med direkt access till takterrassen, samt ett andra sovrum.

Läget gör heller ingen besviken med kombinationen av närheten till skön natur, salta dopp och optimalt pendlingsavstånd mot både Malmö och Trelleborg.
Vellinge Centrum erbjuder ett fulländat serviceutbud med flertal mataffärer, gym, bageri och restauranger. Det finns även utmärka bussförbindelser mot Malmö, Trelleborg, Höllviken samt Skanör-Falsterbo. Detta är en lägenhet utöver det vanliga, den lämpar sig perfekt för er som söker villakänslan med en mer lättskött utemiljö - varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Hanna-Louise Lundqvist
0735-70 77 98 hanna-louise.lundqvist@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Innanför ytterdörren välkomnar en rymlig och inbjudande hall med praktisk klinker på golv som sedan övergår i en vacker parkett, som tillsammans med målade väggar i ljus kulör utgör ett genomgående inslag för hela bostaden. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläderna samt förvaring i skjutdörrsgarderob.

Sovrum 1 (entréplan):

Det inbjudande sovrummet ligger i anslutning till hallen och förser oss med enhetlig parkett som harmonierar med ljusa släta väggar och möbleras enkelt med både dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Stilsäker skjutdörrsgarderob tar hand om förvaringen.

Badrum:

Näst på tur står en helkaklad badrumsmiljö, där mörk klinker harmonierar med vitkaklade väggar. Välutrustat med handfat med vit kommod, wc, spegelskåp, handdukstork och dusch med vikdörrar i glas. Här finns även tvättfaciliteter i form av tvättmaskin och torktumlare från Electrolux samt FIX-aggregat.

Kök:

Smakfullt kök från Vedum bjuder på suverän förvaring bakom släta luckor i vitt som kombineras fint med vitt kakel och bänkskiva i svart laminat. Den maskinella utrustningen från Electrolux består av kyl och frys i rostfritt, diskmaskin, induktionshäll och inbyggd ugn och mikro. Fläkt från Flexit, dimmbar belysning under överskåp. I köket finns rymlig matplats för ca 6 personer och utgång till mysig balkong om ca 7 kvm, med plats för grill och loungemöbler.

Vardagsrum:

Vidare en trappa upp, inviterar allrumskvadrat och ytterligare ett sovrum. Vardagsrummet rymmer både soffgrupp samt mediamöbler. På golvet ligger enhetlig parkett som möter ljusa väggar. Strålande ljus ifrån stora fönsterpartier förstärker det luftiga intrycket som ackompanjeras av helglasad terrassdörr ut mot hemmets otroliga takterass om ca 31 kvm. Terrassen bjuder in till härliga sommarkvällar med plats för familj och vänner. Här finns plats för både odling och flera sittplatser.

Sovrum 2 (ovanvåning):

Det mindre sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och även detta förser oss med samma enhetliga parkett tillsammans med ljusa släta väggar. Här får ni plats med enkelsäng, förvaringsmöbler eller kontor.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Flexibelt

Lägenhetsnummer förening:

0324

Lägenhetsnummer register:

1104

Andel i årsavgift:

2.45792 %

Andel i förening:

2.4579 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2021

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Elkostnad:

7 200 kr/år

Total driftkostnad:

7 200 kr/år

Förening

Namn:

Brf Herrestorps täppor 1

Organisationsnummer:

769637-1405

Allmänt om föreningen:

Brf Herrestorps täppor 1är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 42 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt.

Föreningen bildades 2019 (äger marken).

Äger föreningen marken:

Föreningen äger marken.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen har 55 parkeringsplatser, varav 5 är elbilsplatser. Parkeringsplats kan hyras till en kostnad om 300 kr/månad och el-plats kan hyras till en kostnad om 550 kr/månad.

I övrigt råder boendeparkering i området.

Bredband/TV:

Fiber via Tele 2 Detta inkluderar tele, kabel-TV och Internet. Det är upp till varje medlem att teckna abonnemang.

Renoveringar:

Då fastigheten är nybyggd finns inga planerade renoveringar.

Tillåter föreningen delat ägande:

Föreningen godkänner delat ägande, med minsta andel att äga till 10%.

Ekonomi:

I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar.

En överlåtelseavgift tas ut om 1 208 kr, som betalas av köparen. En pantsättningsavgift tas ut om 483 kr/pant av köparen.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Uppgifterna är hämtade från berörd förening 2022-01-04. Spekulanter uppmanas att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter.

Allmänt om lägenheten

Energideklaration är ej utförd då fastighetens mätvärden, som kan vara nödvändiga vid upprättandet av energideklarationen ej finns tillgängliga vid denna tidpunkt. Detta åligger föreningen att upprätta en sådan.

Internet: Fiberoptiskt bredband. Det är upp till varje medlem att teckna abonnemang.

Enligt ekonomisk plan är balkongen 6 kvm och terrassen 31 kvm.

Bostadsinnehavaren disponerar över ett förråd i separat förrådsbyggnad.

Uppgift om andelstal enligt Riksbyggen:
Andelsprocent årsavgift 2.45792 %
Andelsprocent 2.4579 %

Separat mätning av el finns i varje lägenhet.

Omgivning

Allmänt om området:

Vellinge är en tätort och centralorten i Vellinge kommun, belägen på Söderslätt mellan Malmö och Trelleborg. Med bil från Malmö tar det ca 15 minuter. Det pendlingsvänliga läget från Malmö har genom åren gjort både Vellinge tätort och dess kringliggande byar till en attraktiv plats att bo på.

Här finns allt för en fungerande vardag på nära håll som t.ex. skolor, dagis, service, affärer och hälsovård.

Vellinges historia går tillbaka till Vikingatid och i slutet av 1500-talet fanns strax under 40 bondgårdar samlade kring den medeltida kyrkan mitt i byn. Samhället fick ett uppsving under 1800-talet och genom järnvägens tillkomst blev Vellinge en viktig stationsort.

Vellinge av idag är en modern tätort där Vellinge centrum består av mindre, låga flerfamiljshus belägna runt Stortorget. I byggnadernas bottenvåningar finns en mångfald av butiker. Invid Stortorget finns Centrumtorget som främst omgärdas av byggnader från 1970-talet. I denna del av centrum finns flertalet butiker, café, bageri m.m. Östergatan är en genomfartsled i Vellinge och längs denna finns också butiker, café och restaurang.

I Vellinge finns en mångfald av bostäder tillkomna under olika tidsperioder. Här finns t.ex. pittoreska tegelvillor från 1900-talets början, funkisvillor från 1960-talet och strax utanför Vellinge centrum har nya villaområden tillkommit efterhand. Det finns även boende i flerfamiljshus, både äldre och nyare.

Centralt i Vellinge finns även kommunhuset, Sundsgymnasiet, badhuset Vanningen, vårdcentral, Folktandvården samt bibliotek. Från Vellinge finns utmärka bussförbindelser mot Malmö, Trelleborg, Höllviken samt Skanör-Falsterbo.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.