Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Vellinge, Vellinge
Astrakangatan 62B
3 975 000 kr som utgångspris
Avgift: 8 112 kr
inkl värme, vatten, avfall och renhållning.
Boarea: 116 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 2 av 3 Våning 2+3, etage.
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Påkostad etagelägenhet uppförd 2021 med balkong och stor terrass.

I underbart sommargrönskande omgivningar granne med ängar och fält, presenterar vi denna fantastiska bostad som kännetecknas av ett fulländat ljusinsläpp och en utmärkt planlösning. Modernt, stilrent och kvalitativt in i minsta detalj, med fina tillval såsom enstavig ekparkett och finesser i såväl kök som badrum. Entréplanet erbjuder ett vackert Vedumkök i varmgrått med stor matplats och utgång till södervänd balkong, liksom ett rejält sovrum och helkaklat badrum med egna tvättfaciliteter. En trappa upp finns ett generöst allrum med access till terrass av vida kvadrat, där milsvid utsikt lockar. Vidare finner vi förutom walk in closet även två fina sovrum och ytterligare ett elegant helkaklat badrum. Läget är förstås riktigt bra invid ljuvlig skånsk natur, med flertalet härliga lekplatser och två grundskolor på gångavstånd. Tillfälle!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen är inbjudande med snyggt mörkgrått klinkergolv vid entrén som strax övergår i elegant, mattlackad enstavsparkett i ek vilket pryder golvytorna i resterande delar av hemmet för en enhetlig känsla. Ypperlig förvaring i rymlig garderob bakom spegelbeklädda skjutdörrar.

Sovrum:

Mastersovrummet är beläget på höger hand. En underbar fondtapet ramar in dubbelsängen på ett tilltalande sätt och säsongernas klädesplagg förvaras smidigt i en stor garderob bakom vita skjutdörrar.

Badrum:

Härnäst nås ett stilrent helkaklat badrum där grått klinkergolv möter vitkaklade väggar. Badrummet är välförsett med skiffergrå Svedbergs badrumsmöbel och matchande spegelskåp, wc, takduschset bakom Svedbergs dörrar i klarglas, handdukstork och LED-spotlights. Måttanpassad, förlängd bänkskiva i grå laminat med tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna undertill samt väggskåp Maja ovanför.

Kök:

Vidare in väntar en strålande ljus köksmiljö signerad Vedum, där utmärkt förvaring erbjuds bakom varmgrå luckor med vitrininslag. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd Husqvarna, integrerad diskmaskin Husqvarna, inbyggd mikro Electrolux, induktionshäll Electrolux, ugn Husqvarna samt fläkt Elegant. Väl tilltagna arbetsytor i laminat med vitt kakel i halvförband ovanför. LED-armatur, extra höga väggskåp och dämpade lådor skänker än mer guldkant. Här finns även plats för ett stort matbord invid flertalet stora fönster som ackompanjeras av ljusbringande terrassdörr ut mot söderdoftande balkong. Dekorativ, mönstrad fondtapet accentuerar fint mot de i övrigt vita väggarna.

Vardagsrum:

En trappa upp tar ett härligt ljust och rymligt vardagsrum emot med väldisponerade kvadrat för såväl soffa som sköna fåtöljer. Den vackra enstavsekparketten återfinns även på detta våningsplan och de vita väggarna understryks av en rökgrå fondtapet. Ljust och trivsamt med flera fönster och altandörr för enkel access till den magiska terrassen i solvänliga söder. Här ute njuter man av milsvid utsikt över området och fälten utanför. Terrassens generösa ytor medger plats för både matbord och loungemöblemang om man så önskar och på golvet ligger träplankor.

Sovrum:

På detta våningsplan finns två bra sovrum. Först ut är ett rum lagom för säng och skrivbord, med plats för garderob och därtill utgång till terrassens glädjande miljö. Söt fondtapet tillsammans med vitmålade väggar.

Sovrum:

Vägg i vägg finner vi lägenhetens tredje sovrum, som är av än större kvadrat än det föregående. Därtill förnämlig förvaring i en lyxigt stor walk in closet.

Badrum:

Våningsplanet avrundas av ett smakfullt badrum i helkaklat utförande, där sandfärgat klinkergolv möter matta, vitkaklade väggar. Inredningen består av Svedbergs badrumsmöbel i blond ek med matchande spegelskåp, wc, badkar från Svedbergs med duschset Gustavsberg och skärmvägg i klarglas. Vidare finns handdukstork och LED-spotlights.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.