Objektet är sålt.
Slutpris: 1 875 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Vellinge, Vellinge
Stora Grönegatan 16A
Boarea: 57 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 1 av 3 Halv trappa upp
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Ljus och stilfullt renoverad tvårummare på attraktivt läge i Vellinge

Nu har vi glädjen att erbjuda en trivsam och väldisponerad lägenhet med härligt ljusinsläpp från två håll och mysig balkong i väster. Bostaden är stilrent och enhetligt totalrenoverad 2016 med genomgående Kährs enstavs-parkett, nytt kök och badrum och inbyggda spotlights. Det stora köket har allt man kan önska med snygg och generös förvaring och plats för många. Lägenheten har lyxiga måttanpassade plisségardiner i alla fönster. Våningen är i mycket gott skick och det är bara för dig att flytta rakt in!
På balkongen i perfekt västerläge kan du njuta av många soltimmar under årets varma månader. Här bor du på populär adress i centrala Vellinge, lugnt och behagligt med utsikt mot den grönskande innergården. Vellinge centrum med dagligvaruhandel, caféer och restauranger ligger bara några minuter bort.
Detta är en våning som måste ses - Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Alexander Nilsson
0704-15 20 90 alexander.nilsson@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.