Vellinge, Hököpinge
Bäckhusvägen 43
2 850 000 kr som utgångspris
Avgift: 7 473 kr
Inklusive värme och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 250 kr/månaden + 37 kr/månad för administrativ avgift IMD. Total månadsavgift 7760 kr/månad. Till varje lägenhet kommer en individuell mätare för varm- och kallvatten och debiteras efter förbrukning.
Boarea: 120 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 4
Våning: 2 av 3 våning 1, 2 och 3.
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Underbar hörnlägenhet fördelad på två våningar med balkongaccess.

I ett lugnt område i Hököpinge, strax utanför Vellinge bor du i en ljus och välplanerad fyra med kök, perfekt för dig och din familj. Bostaden ger en radhuskänsla med en balkong med utsikt över den fantastiska åkern. Här erbjuds ett generöst ljusinsläpp genom stora fönster, tidlös parkett, ljusa väggar, modernt och välutrustat kök med två helkaklade badrum.
Ett trivsamt hem som kan bli ditt.
Varmt välkommen!

Visningar.

Tisdag 28 Mars
18:15 - 18:45
Bokad visning! Boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Entré:

I entrén möts du av ett grått klinker och vita väggar. Ett rum med möjlighet till att hänga av sig och en trätrappa som tar dig vidare in i bostaden.

Hall:

Uppför trappen tar du dig till hallen. Här möts du av parkettgolv och vitmålade väggar med förvaringsmöjligheter i form av garderober.

Kök:

Från hallen kommer du in till ett ljust och modernt kök plats för ett matbord. Köket är utrustat med ugn, spishäll, mikro, diskmaskin kyl och frys. Samtliga maskiner från Siemens 2018. Vita köksluckor och vitvaror som smälter fint ihop med de vitmålade väggarna. På golvet vilar parkettgolv.

Vardagsrum:

Vidare in i hallen möts du av ett vardagsrum med ett stort fönster som ger ett ljust och öppet intryck. Här har du plats för en härlig soffgrupp, tv-bänk och mer därtill. På golvet ligger det parkett och väggarna är målade i vitt.
Från vardagsrummet har du direktaccess till balkongen där du kan avnjuta många härliga soltimmar. En fantastisk utsikt över åkrarna och med ett västerläge ger den dig sol många timmar av dagen.

Badrum:

Det stora badrummet är helkaklat med grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns både tvättmaskin och torktumlare med bra arbetsytor ovanför och ett skåp som ger bra med förvaring. Utöver detta är rummet utrustat med badkar, toalett, kommod, handdukshängare och stor spegel.

Sovrum 1:

Intill vardagsrummet med ingång från hallen tar du dig till det stora sovrummet. Möjlighet till att möblera en dubbelsäng samt tillhörande möblemang utefter önskemål. Förvaring har du i form av inbyggda garderober. På golvet ligger det parkett och väggarna är målade i vitt.

Hall OV:

Uppför trappan möts du av en liten hall som tar dig till resterande rum på andra våningen. På golvet ligger det parkett och väggarna är målade i vitt.

Badrum OV:

På andra våningen har du ett rymligt och helkaklat badrum med grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är inrett med wc, dusch, kommod, handfat, spegel och plats att hänga upp handdukar.

Sovrum 2:

Ett rum som passar perfekt att använda som barnrum, kontor eller gästrum. På golvet ligger det parkett och väggarna är målade i vitt med en fondvägg som går i lila/blått.

Sovrum 3:

Vägg i vägg hittar du ännu ett rum där du har möjlighet att göra det till ett rum av behov. På golvet ligger det parkett och väggarna är målade i vitt.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.