Vellinge, Hököpinge
Bäckhusvägen 43
2 995 000 kr som utgångspris
Avgift: 6 672 kr
Inklusive värme och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 250 kr/månaden. Total månadsavgift 6922 kr/månad. Till varje lägenhet kommer en individuell mätare för varm- och kallvatten och debiteras efter förbrukning.
Boarea: 120 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 4
Våning: 2 av 3 våning 1, 2 och 3.
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Underbar hörnlägenhet fördelad på två våningar med balkong.

I ett lugnt område i Hököpinge, strax utanför Vellinge bor du i en ljus och välplanerad fyra med kök, perfekt för dig och din familj. Bostaden ger en radhuskänsla med en balkong med utsikt över den fantastiska åkern. Här erbjuds ett generöst ljusinsläpp genom stora fönster, tidlös parkett, ljusa väggar, modernt och välutrustat kök med två helkaklade badrum.
Ett trivsamt hem som kan bli ditt.
Varmt välkommen!

Visningar.

Söndag 4 December
17:00 - 17:30
Bokad visning! Boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Entré:

I entrén möts du av ett grått klinker och vita väggar. Ett rum med möjlighet till att hänga av sig och en trätrappa som tar dig vidare in i bostaden.

Hall:

Uppför trappen tar du dig till hallen. Här möts du av parkettgolv och vitmålade väggar med förvaringsmöjligheter i form av garderober.

Kök:

Från hallen kommer du in till ett ljust och modernt kök plats för ett matbord. Köket är utrustat med ugn, spishäll, mikro, diskmaskin kyl och frys. Samtliga maskiner från Siemens 2018. Vita köksluckor och vitvaror som smälter fint ihop med de vitmålade väggarna. På golvet vilar parkettgolv.

Vardagsrum:

Vidare in i hallen möts du av ett vardagsrum med ett stort fönster som ger ett ljust och öppet intryck. Här har du plats för en härlig soffgrupp, tv-bänk och mer därtill. På golvet ligger det parkett och väggarna är målade i vitt.
Från vardagsrummet tar du dig ut till balkongen där du kan avnjuta många härliga soltimmar. En fantastisk utsikt över åkrarna och med ett västerläge ger den dig sol många timmar av dagen.

Badrum:

Det stora badrummet är helkaklat med grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns både tvättmaskin och torktumlare med bra arbetsytor ovanför och ett skåp som ger bra med förvaring. Utöver detta är rummet utrustat med badkar, toalett, kommod, handdukshängare och stor spegel.

Sovrum 1:

Intill vardagsrummet med ingång från hallen tar du dig till det stora sovrummet. Möjlighet till att möblera en dubbelsäng samt tillhörande möblemang utefter önskemål. Förvaring har du i form av inbyggda garderober. På golvet ligger det parkett och väggarna är målade i vitt.

Hall OV:

Uppför trappan möts du av en liten hall som tar dig till resterande rum på andra våningen. På golvet ligger det parkett och väggarna är målade i vitt.

Badrum OV:

På andra våningen har du ett rymligt och helkaklat badrum med grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är inrett med wc, dusch, kommod, handfat, spegel och plats att hänga upp handdukar.

Sovrum 2:

Ett rum som passar perfekt att använda som barnrum, kontor eller gästrum. På golvet ligger det parkett och väggarna är målade i vitt med en fondvägg som går i lila/blått.

Sovrum 3:

Vägg i vägg hittar du ännu ett rum där du har möjlighet att göra det till ett rum av behov. På golvet ligger det parkett och väggarna är målade i vitt.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

21-2350-1-2-1

Andel i förening:

2.29029 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Hököpinge 55:102

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2018

Uppvärmning:

Värmepump-luft/vatten

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 47 kWh/m²/år
Energiklass: D
Primärenergital: 90 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2020-02-24

Förening

Namn:

HSB BRF Rosenhyddan i Hököpinge

Organisationsnummer:

769617-4742

E-post adress:

brfrosenhyddan@outlook.com

Allmänt om föreningen:

HSB Brf Rosenhyddan i Hököpinge är en äkta bostadsrättsförening och består av 54 lägenheter på fastigheterna Hököpinge 55:102 samt 55:103. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.
Föreningen består av 6 huskroppar med två våningar samt vind. Vissa gavellägenheter på andra våningen är étagelägenheter med boyta inom vindsplanet. Övriga lägenheter på andra våningen har biyta på vinden angiven som ateljé/förråd. Projektet slutfördes i mars och slutbevis erhölls 2018-03-06.

Gemensamma utrymmen:
Barnvagnsförråd finns i teknikrummen i hus 2 och 6.
Cykelförvaring i utvändiga cykelställ.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen har 57 parkeringsplatser.
Parkeringsplats kan hyras till en kostnad om 200 kr/månad för numrerad plats.
Separat kö tillämpas via Aimo park och det finns i dagsläget ett fåtal tillgängliga platser.

Bredband/TV:

Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Net at Once för TV, bredband och telefoni. Ett obligatoriskt tillägg om 250 kr/månad tillkommer till avgiften för detta.

Renoveringar:

Inga planerade renoveringar då huset är nybyggt.

Ekonomi:

Den senaste avgiftsförändringen skedde 2022-01-01, då höjdes avgiften med 2%.
23/11 -2022 planerar föreningen att höja avgiften med ca 10 % men inget beslut fattat ännu. Beslut fattas inom kort.

Föreningen tar ut följande avgifter av bostadsrättshavaren i samband med överlåtelsen:
Överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp, 1 208 kr betalas av köparen.
Pantsättningsavgift om 1% av årets prisbasbelopp, 483 kr/pant betalas av pantsättaren.

HSB tar ut en medlemsavgift om 500 kr vilket återfås när medlemmen går ur HSB.
Ytterligare en medlemsavgift på 300 kr för första året debiteras köparen, denna återfås ej.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening, uppdaterad 2022-07-28. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/malmo/brf/rosenhyddan/

Allmänt om lägenheten

Obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 250 kr. Total månadsavgift 6922 kr/månad.
Till varje lägenhet kommer en individuell mätare för varm- och kallvatten och debiteras efter förbrukning.Andel av årsavgift har ej specificerats av ekonomisk förvaltare HSB.
Andelstal insats: 2,29029 %

Omgivning

Allmänt om området:

Hököpinge som är beläget 3 km från Vellinge centrum är ett lugnt och trevligt villaområde där man njuter av såväl lugnet på landet som närheten till centrum. Byn som är en gammal bruksort har en härlig blandning av bebyggelse allt från f.d. statarlängor, till stora patriciervillor, nybyggt och gårdar. Den olika bebyggelsen ger byn en härlig blandning av människor och det blir "högt i tak".

Vellinge som tätort och centralorten i Vellinge kommun, belägen på Söderslätt mellan Malmö och Trelleborg. Med bil från Malmö tar det ca 15 minuter. Det pendlingsvänliga läget från Malmö har genom åren gjort både Vellinge tätort och dess kringliggande byar till en attraktiv plats att bo på. Här finns allt för en fungerande vardag på nära håll som t.ex. skolor, dagis, service, affärer och hälsovård.

Vellinges historia går tillbaka till Vikingatid och i slutet av 1500-talet fanns strax under 40 bondgårdar samlade kring den medeltida kyrkan mitt i byn. Samhället fick ett uppsving under 1800-talet och genom järnvägens tillkomst blev Vellinge en viktig stationsort.

Vellinge av idag är en modern tätort där Vellinge centrum består av mindre, låga flerfamiljshus belägna runt Stortorget. I byggnadernas bottenvåningar finns en mångfald av butiker. Invid Stortorget finns Centrumtorget som främst omgärdas av byggnader från 1970-talet. I denna del av centrum finns flertalet butiker, café, bageri m.m. Centralt i Vellinge finns även kommunhuset, Sundsgymnasiet, Badhuset Vanningen, vårdcentral, Folktandvården samt bibliotek. Från Vellinge finns utmärka bussförbindelser mot Malmö, Trelleborg, Höllviken samt Skanör-Falsterbo.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.